ma sigurno ga upalio pa se sad voza nema vremena za forumsta bi sa draganom022, upali li tog torpeda ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma sigurno ga upalio pa se sad voza nema vremena za forumsta bi sa draganom022, upali li tog torpeda ?
Prednja vuca ti je samo za radne brzine 1 i 2 . Ako koristis pr. vucu u 3 i 4 brzo ces da poderes prednje gume.e pvako, znate da imam torpeda 75, sad kad mu upalim prednju vucu prednji tockovi malo koce u odnosu na zadnje a prednje su 11,2 24 a zadnje 18.4 30, i prednju kad mu gasim moram ga vratiti metar u rikverc da bi je iskljucio, mislim da nece da je ugasi samo sto su natezeni zupcanici
pa prednaj se koristi vecinom u sporijim brzinama i ne pali se tako cesto ali je i do sad dosta poderala gume jer mal okoce prednji tockovi pa sam mislio da sledece gume stavim 12,4 24, jesu li one kolko vece od 11,2 24?
valjda znam sta pricam, znaci zadnji tockovi malo guraju prednje i dosta se trose gume zbog toga, prednju vucu palim gde god nisam siguran mogu li sici ili izaci... a ovaj drugar sto mu vuca koci nije u pravu, vuca ne koci nego zadnji tockovi malo koce.. i zato ostaje spregnut.. ja sam na 75 sa vucom probo menjat gume kad stavis vece jos je gore... jedino da mu menjam diferencijal za brzi, a da prenos vuce ne diram... zato u prirucniku i na kontrolnoj tabli pise da se na njima vuca pali samo u blatu ili po ledu i snegu.. na tvrdom nije zdravo.. eto toliko koliko znam ja...
e druze ja koliko znam da su ti krstovi na torpedu isti kao kod tama 110 i 150 pa ako imas negde otpad blizu da pogledas to bi se naslo jeftinokolege hitno mi je potrebna pomoc,jel zna neko ko remontuje poluosovine,danas konkretno mi se plomio krst na dugoj prednjoj poluosovini od 75, i sad sam u muki,ima li neko iskustva sa tim,zvao sam knd ali po principu posaljes pa oni odrade pa vrate a meni gori,pa sam mislio da sam zapucam i odradim to ,ajd ako neko vec ima iskustva sa tim neka pomogneunapred hvala inace zaboravih ako nesto znaci rijecka je prednja vuca nije italijanska