Borisllav360
Član
Ima i kod mene u selu takav, dobro sluzi u odnosu na odrzavanje
ali po meni 539 je dosta bolji traktor
Neznam baš, Torpedo 4006 je teži i jači od 539 ai ima isto dobru hidrauliku. Jedino je možda 539 više okretniji od 4006.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i kod mene u selu takav, dobro sluzi u odnosu na odrzavanje
Kod mene drug ima onaj stari, mislim da je 4006, njegov deda kupio nov, mislim da su crvene felne, na celom traktoru pise DEUTZ, ljudi moji taj traktor se naradio kao ni jedan, covek ima mnogo stoke, a do skoro samo njega imao...
Samo jednom motor prekaricen do sad i nista vise od ulaganja, i da, skoro ga je kompletno ofarbao.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Po meni je dosta neozbiljno izneti bilo kakvu tvrdnju bez ikakvih dokaza.Ima i kod mene u selu takav, dobro sluzi u odnosu na odrzavanje
Jeste jos samo da mogu da udjem u Torpedo?Kad bi jedan dan radili sa TD 48 Adriatikom obilazili bi 539 u širokom luku.
To je orginal deutz i nema veze s torpedom.
Ovi što su rađeni u Rijeci nisu bili nešto
Kojom brzinom berete sa 75 .
Stavljao sam ja na Zmaj kombajnRešio sam da stavim elektronsku ac pumpu od auta na Torpedo ,i izbacim njegovu membransku jel radio to neko? Ne mogu klipnu da stavim jer su različite pvp a više živaca nemam da mislim kad će stati i gde ostati.
Od MC CORMICK traktora, ide na crevo dve selne I gotovo prava stvar za kombajn I traktorPa da tako sam i ja nešto mislio,od kog auta si uzeo pumpu?
Imas na vasarima univerzalne na 12v a mislim da pasuje od nekog GOLFA, znam da moze od GAZ GAZELA kamioncicaGde da nađem od cormicka ,mislio sam od auta imaš ti negde tu da mi možeš naći ,ne pitam šta košta?
Elektro pumpa ti trebaDa li si stavljao neki nepovratni ventil kad si je ugrađivao, i koliko bari gura da ne bude od 5-6 bari probiće semering na pvp pa će mi tovariti naftu u karter. Misliš ovako nešto samo da je niskog pritiska https://www.kupujemprodajem.com/Golf-2-1-3-Pumpa-Goriva-60380970-oglas.htm