lovac luka
Član
IMT je izvozen u zemlje evrope, amerike,afrike, azije, a TD neA zasto je onda u toliko zadruga bilo tako puno torpeda,a ne 577?barem po licitacijama sto su bile,malo kad je u pnudi bio neki 577,a koliko je bilo75ica?
Mislim da je bila komunisticka fora da bi prodaja torpada isla ravnopravno sa IMT nisam ostrascen vozio sam obe fabrike torpedo ima nekih prednosti, POTRISNJA JE LAZ!!!!!! to pricam is iskustva
A sve ostalo je na strani IMT ajmo realno
Bolja hidraulika
Bolja spoljna hidraulika
Bolje grejanje
Bolji menjac
Bolji motor
Bolji kardan
Bolji prednji trap
Hidro volan bolji
Bolje kvacilo
Losije je
Kocnice
Mehanicki volan
E sad u PERKINSA i njegove kopije motora mogu da se ZAKUNEM pogotovo u DIREKTASE mada I KOMORASI super rade da dajc motor manje trosi od PERKINSA ugradjivali bi ga I dan danas u novije traktore umesto PERKINS motora
svi znamo kako pucaju po pola torpedo traktori, kako 55_60 jedu diferencijale, kako 75-90 jedu menjace, kako pucaju kucista diferencijala na 75-90
Kako mali 40-48-60 jede spojnicku osovinu
Nemojte misliti da ja IMT kujem u zvezde ali je kud I kamo bolja masina, moramo se sloziti da od FERGY-a nema boljeg na svetu u klasi do 40ks
Opet kazem komunisticka politika je I to a mozda vecina vas nije znala da je prvi torpedo napravljen u NOVOM SADU u PETAR DRAPSIN pa je fabrika preseljena u RIJEKU zbog ravnopravnosti republika u SFRJ
isto tako je I MLIN iz mog sela preseljen u SLOVENIJU jos 53g a nemacka zgrada gde je bio stoji I dan danas! isto tako torpedo 90 u original verziji ima oznaku 10006 Ali zbog konkurwncije IMT 5100 je nazivan 9006
Jbg komunizam je od fabrika zahtevao proizvodnju a za prodaju je uvek bilo mesta, isto tako mi je otac pricao kako su u VOJNA USTANOVA KARADJORDJEVO prodali ispravne IMT traktore kupili torpedo, a prodali teske zglobne DZONDIRE I kupili IMT 5220-5270 !!!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока