jbrtka
Član
Ta pumpa stvara veci pritisak,na autu mi puklo crevo,dok sam ga isterao iz garaze otislo oko 10litara,..druzdm odi lepo kod bosiste,nek ti on namontira ac pumpu pod garanciju,i miran si.ne razumem kako ti to pravi probleme,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Elektro pumpa ti treba
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ta pumpa stvara veci pritisak,na autu mi puklo crevo,dok sam ga isterao iz garaze otislo oko 10litara,..druzdm odi lepo kod bosiste,nek ti on namontira ac pumpu pod garanciju,i miran si.ne razumem kako ti to pravi probleme,
Ma tako i ja berem 2 beli zec 1800 nego sporo je naspram drugi pa sad gledam kad kazu ti malo oberes.1 ili 2 beli zec,oko 1800 obrt. motora.
Kad bi jedan dan radili sa TD 48 Adriatikom obilazili bi 539 u širokom luku.
Da li ti radiš ista osim što kontriras po internetu?Pa da moramo zecove sabirat po njivi.
Hidrulik da ne pričam ima jedan 48 blizu mene a prijatelja sva td 45 imaju .
Pa puknu poluosovine pa lamela hidrulik spor .
M9j hidrulik na fergi od 77 godine dan danas nikad rađen.
A inače tvornica od torpeda je jad i tuga bio nedavno tamo.
Da je valjao nebi zatvorili .
Kod nas ga rijetki vole .
Brat radi s 7506 i katastrofa brzine iskaču a samo piljevinu gura cjel vijek.
Neki dan mi je kolega s td 45 sijao travu a hidrulik spor moracturirat da digne.
Slabo se vidi daleko bilo
Zasto ne probas bez ac pumpe,meni dva 539 rade bez njihRešio sam da stavim elektronsku ac pumpu od auta na Torpedo ,i izbacim njegovu membransku jel radio to neko? Ne mogu klipnu da stavim jer su različite pvp a više živaca nemam da mislim kad će stati i gde ostati.
Ja ima D4006 sa 8000 (ako ne i 18.000) rc. Beckerovu petorednu sejalicu punu semena lansira na leru da traktor poskoci kad prekine dizanje. Drugi je problem sto hidraulika cupka,a to da sporo dize ne pije vodu, bar kod mene. Sa menjacem takodje nemam problema.Pa da moramo zecove sabirat po njivi.
Hidrulik da ne pričam ima jedan 48 blizu mene a prijatelja sva td 45 imaju .
Pa puknu poluosovine pa lamela hidrulik spor .
M9j hidrulik na fergi od 77 godine dan danas nikad rađen.
A inače tvornica od torpeda je jad i tuga bio nedavno tamo.
Da je valjao nebi zatvorili .
Kod nas ga rijetki vole .
Brat radi s 7506 i katastrofa brzine iskaču a samo piljevinu gura cjel vijek.
Neki dan mi je kolega s td 45 sijao travu a hidrulik spor moracturirat da digne.
Slabo se vidi daleko bilo
Ja ima D4006 sa 8000 (ako ne i 18.000) rc. Beckerovu petorednu sejalicu punu semena lansira na leru da traktor poskoci kad prekine dizanje. Drugi je problem sto hidraulika cupka,a to da sporo dize ne pije vodu, bar kod mene. Sa menjacem takodje nemam problema.
Plocica i saobracajna kazu drugacije. Motor je original Deutz. Radi 10-15 hektara godisnje povrsinskih radova i nesto transporta. Kod mene je osma godina cini mi se. Jednom sam mu zamenio lamelu, pokusao da resim cupkanje hidraulike (neispravan razvodnik), malo predihtovao motor i sad mu moram srediti glave (losi ventili) i dizne. Drugih vecih ulaganja nije bilo osim farbanja i biksnovanja trapa kada je kupljen.To nije torpedo ne mješaj kruške i jabuke.
deutz je razlika od torpeda po kvaliteti