Imam ja za prodaju orginal sedište za Torpeda, kao novo, moje ja skinuto sa 7506 ali mislim da paše i na 6006. Ako vas interesuje javite se na p.pDa li se negde prodaju sedista za torpedo konkretno sediste za 60 06?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja za prodaju orginal sedište za Torpeda, kao novo, moje ja skinuto sa 7506 ali mislim da paše i na 6006. Ako vas interesuje javite se na p.pDa li se negde prodaju sedista za torpedo konkretno sediste za 60 06?
Bakarne podloske, oblaznut navoj na srafu, puknuta cevcica,Imam problem sa torpedom 90, curi gorivo na prelivima, ne vraca visak goriva u rezervoar vec curi pored dizni ma koliko dotezao srafove... nista nije zacepljeno, provereno vise putaSta moze da pravi problem ???
Veliki ti nesto spremacjučer sam sa torpedom vukao sjetvospremač, odlično radi u 2 brzoj, odličan posao, zadovoljan sam, sa možda pola gasa, onaj moj teški sjetvospremač od 1,8m.....a valjak je 2m,pa pokrije točkove
i pitanje, zaboravio sam, gdje treba biti ona mala ručica za plivajući položaj, gore ili dolje????
koliko košta sajla i obrtomjer za torpeda???? to trebam, i ručicu za zatvaranje zadnjeg stakla???
Podloske (probao sam i sa bakarnim i aluminijumskim) i srafovi su novi, i cevcice su cele, i ponovo ima nafte... Ali hvala u svakom slucaju, sutra se ponovo rastavlja po ko zna koji put ne bi li nekako resio problemBakarne podloske, oblaznut navoj na srafu, puknuta cevcica,
Izgleda ni podloske nisu kao sto su nekad bile. Stavim nove podloske i zategnem, ono pusta ulje. Dotegnem jos malo, ista prica. Sad se ne secam da li sam ih grejao. Bese to pre 3 meseca. Tada sam samo zaglavio krpicu ispod da kupi ulje sto se sliva jer nemam vremena da ih zamenim.Bakarne podloske zagrej do usijanja pa ih ubaci u vodu . Ja sam svaku podlosku namazo sa hermetikom.
Probao sam i sa grejanjem podloski i nije uspelo, ali hvala u svakom slucajuBakarne podloske zagrej do usijanja pa ih ubaci u vodu . Ja sam svaku podlosku namazo sa hermetikom.
Po meni greska u izboru.U svakom slucaju neka je sa srecom.hvala, bilo je tu dosta dileme, iako malo žalim i za ovim, ovo je stari traktor, al je strojčina, mislim da se tu torpedo može sakriti, samo moje mišljenje
razlog zašto nisam uzeo njega, nego torpedo, jer za torpeda ima djelova, a za ovog deutza teško, možda u njemačkoj, ovaj ide 40km/h i desni mjenjač ima 6 brzina, dok torpedo ima 4 brzine, a reže gas ko da ima turbo
nadam se da će me služiti taj torpedo, dosta je pregledan traktor, to mi se sviđa, sevo volan, zračno hlađenje, taj koncept motora, gdje je svaka glava za sebe.....itd
![]()