mindjušar
Član
To se sliva ulje sa cevi od podizača ventila
Ništa opasno,promeneš gumice i gas
Ništa opasno,promeneš gumice i gas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako najjednostavnije vratiti cev podizaca sa federom? Ja sam radio tako sto u stegu sabijem feder i zavezem ga tankom zicom, a zatim navucem sabijen feder na cev i tako ugradim u leziste i posle samo osecem i izvucem zicu.To se sliva ulje sa cevi od podizača ventila
Ništa opasno,promeneš gumice i gas![]()
Kako najjednostavnije vratiti cev podizaca sa federom? Ja sam radio tako sto u stegu sabijem feder i zavezem ga tankom zicom, a zatim navucem sabijen feder na cev i tako ugradim u leziste i posle samo osecem i izvucem zicu.
Za vadjenje same cevi najlakse je raditi sa zakrivljenim spicastim klestima. Malo se napne preko rebara cilindara i brega na samoj cevi. Posle samo cevku izvuci nazad i skinuto cas posla
Ja radim tako, a ima li neki jednostavniji nacin?
Prosle godine kad sam radio stavio sam nove cevi podizaca jer su ih prethodni vlasnici takoreci unistili da gumice nisu imale dobro naleganje. Kupio sam nove i pazljivo ih ugradio na moj nacin jer nisam imao alat. Moram napraviti ovo sa cevi. Bas je jednostavno.Nemoze to raditi svako.Posebno treba pazljivo sa cijevima jer su puno tanke i lako se pokrive.Alat za tu zabavu se napravi za par minuta.Treba ti komadic cijevi 30x30 i komad sipke.To ovako izgleda..
Prebacim racicu na gore! Kada je velika rucica negde na broju 15-16 poluge stoje ravno! U oranju ne moze da se odrzava const dubina, ili preduboko ili plitko!
Prebacim racicu na gore! Kada je velika rucica negde na broju 15-16 poluge stoje ravno! U oranju ne moze da se odrzava const dubina, ili preduboko ili plitko!