worm
Član
prednje gume su mi 12,4-24
jel tu moze od rusa a nosace sam da prepravim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako sam dobro izracunao, sirina tvojih guma je 310mm, a na rusu (ravan most) su gume 360/70-24, pa ta razlika od 50mm ce biti neprimetna. Tako da bi morao da napravis nosace i zasrafis blatobrane. (Nadam se da mera:360 je izrazena u milimetrima, ispravite me ako gresim)worm je napisao(la):prednje gume su mi 12,4-24
Mačvanin 82 je napisao(la):Worm druže nemoj se ljutiš,al iskopirao sam tvoje retrovizore
Peter je napisao(la):Pa ako sam dobro izracunao, sirina tvojih guma je 310mm, a na rusu (ravan most) su gume 360/70-24, pa ta razlika od 50mm ce biti neprimetna. Tako da bi morao da napravis nosace i zasrafis blatobrane. (Nadam se da mera:360 je izrazena u milimetrima, ispravite me ako gresim)worm je napisao(la):prednje gume su mi 12,4-24
Neznam, to je samo moj predlog...worm je napisao(la):Mačvanin 82 je napisao(la):Worm druže nemoj se ljutiš,al iskopirao sam tvoje retrovizore
sto bi se ljutio
bas mi je drago da ti se svidjaju
samo napred
a ako ga ne prodam u toku sledece godine ,a nadam se da necu bice jos prepravki na traktoru
Post je spojen: [time]1294931152[/time]_________________________________________________
Peter je napisao(la):Pa ako sam dobro izracunao, sirina tvojih guma je 310mm, a na rusu (ravan most) su gume 360/70-24, pa ta razlika od 50mm ce biti neprimetna. Tako da bi morao da napravis nosace i zasrafis blatobrane. (Nadam se da mera:360 je izrazena u milimetrima, ispravite me ako gresim)worm je napisao(la):prednje gume su mi 12,4-24
znas li mozda orijentaciono koliko bi to kostalo
veruj mi prosto obozavam ovaj traktor tako da mi je jako zao da ga prodajemMačvanin 82 je napisao(la):pa ti si ako prodaš tu mašinu!
Post je spojen: [time]1294906128[/time]_________________________________________________
Worm mene su koštali 80 evrića
Verovatno je mislio na cupkanje hidraulika kad nešto nosi u transportu.dragannrt je napisao(la):mislio je na "cupkanje" verovatno
Uzmi, one italijanske, sa plavim gumama (zatvaracima), imamo ih na prikolicama, i nema problema od tad, do tad smo koristili one obicne sa krstom.worm je napisao(la):kad smo vec kod gubljenja ulja od hidraulike
najvise mi ode na brze spojke za tanjiracu
kupio sam nove fadipove ali dzabe cure ko ludi
ne znam kakve da uzmem prikljucke
razmisljao sam da uzmem one ruske sto se srafe