Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И ко би купио трактор од 15кс ? Моја трактор косачица за двориште је 22кс.nadzivece to sokocalo sve ove moderne traktore...nema vodu u sistemu, uljas ne korodira , + prosta elektronika...
srbija je mogla da proizvodi nekog prostog i jeftinog vazdusara sa jednim cilindrom i 15ks , dovoljno da povuce jedan plug i bio bi uspesan.
Баш супротно не користи се јел сувише бенефита има не ваља кад се нешто добро покажеИ ко би купио трактор од 15кс ? Моја трактор косачица за двориште је 22кс.
Ваздушар је добар само ради потрошње,за све остало је ђубре неопевано. Уосталом види се колико се сада користи у машинама.
Не бих се сложио али ок,поштујем мишљење.Баш супротно не користи се јел сувише бенефита има не ваља кад се нешто добро покаже
Djubre neopevano? Govorimo o motorima koji su konstruisani pre 60 godina i imali veliku primenu na svim kontinentima sve do 2000ih kada se dosta paznje posvecuje ekologiji gde gube primat u odnosu na savremene CR i PD motore. Toliko su djubre da su gurali 15.000rc bez problema uz odrzavanje koje je zahtevalo redovnu zamenu ulja i cist vazdusni filter. Mislim da se jos uvek proizvode a cak ih i ameri dan danas koriste.И ко би купио трактор од 15кс ? Моја трактор косачица за двориште је 22кс.
Ваздушар је добар само ради потрошње,за све остало је ђубре неопевано. Уосталом види се колико се сада користи у машинама.
Ja u starim bagerima i gradjevinskim masinama Perkinsa nisam video ni treci deo u odnosu na Magirusa i Deutz-a. Da su toliko djubre propali bi odavno, ne bi bili jedni od najvecih proizvodjaca motora na svetu; doduse nesto manji od Perkinsa po broju proizvedenih jedinica.Томић Тома не бих да те увредим,ал Торпедо је само врхунац тог ђубрета неопеваног. Једино што је ишло некако је 45 и 75,ал и то је док је било ново. Сад ко год их има ил их отвара сваке друге године или их продаје поготово веће. Не можеш изаћи из дворишта без страха. и перкинс 4так и 6так је конструисан прије 50 година па је за те моторе и тата и мама. Имао сам па причам из искуства личног и своје мишљење. Без да сад убеђујем тебе. За мене су једино ради потрошње били ок,све остало 0.
Imam jednog 45 i jednog 75, ovaj manji kod mene od pocetka 84 a ovaj 75 jedno 10 god a on je 82 god. Radim sa njima 26 kj i 3 kj baste. Nemam strah kad izlazim iz dvorista, rade perfektno tako su i odrzavani, nikad radjena generalna.... samo sitnice sam radio na njih...Томић Тома не бих да те увредим,ал Торпедо је само врхунац тог ђубрета неопеваног. Једино што је ишло некако је 45 и 75,ал и то је док је било ново. Сад ко год их има ил их отвара сваке друге године или их продаје поготово веће. Не можеш изаћи из дворишта без страха. и перкинс 4так и 6так је конструисан прије 50 година па је за те моторе и тата и мама. Имао сам па причам из искуства личног и своје мишљење. Без да сад убеђујем тебе. За мене су једино ради потрошње били ок,све остало 0.