Torpedo

I ja mislim da je dovod goriva u pitanju,kod mene je na t40 bilo isto tako i došlo mi bilo da ga zapalim,nova boš pumpa i dizne filter nov a on se guši po nekad jedva ide i na kraju nepovratni ventil kao što kaže ratatatui jedva sam provalio u čemu je problem

ac pumpa je klipna.
Nepovratni ventil nisam gledao.jelcto onaj sto ima oprugu i kuglicu?
Tu sam stavio obicnu kuglicu od lezaja ako na to mislite

ac pumpa je klipna.
Nepovratni ventil nisam gledao.jelcto onaj sto ima oprugu i kuglicu?
Tu sam stavio obicnu kuglicu od lezaja ako na to mislite
Јесте он има и опруга унутра ако ти је испала неће радити како треба , требало би га испитати или стави нов није скуп

Он ti је универзалан ставиш од руса имаш га у свакој пољо.радњи

Poslednja izmena:
Ako je isti od rusa i isti navoj onda nije problem ako ste sigurni da je isti.
U knd nemaju sada imace posle nove god

Јесте ја сам га ставио на ТД45 може и стари стави се одговарајућа опруга и набије куглица али најбоље га је испитати са манометром ,пази и нов хоће да брљави и буде неисправан

Poslednja izmena:
Da li moze torpedo da dimi ako nisu dobro nastelovani ventili?ako treba da se presteluju?
Da li to moze da bude razlog zato sto dimi.
Inace dimi kao parna lokomotiva dajc

Zamenio sam i nepovratni ventil.radi lepo cuje se kad pumpam ali isto nista nisam dobbio.
Упали га изађи напоље и дај ручно на пвп пун гас ,кад прогута гас и задими кад достигне обртаје мора да престане пробај више пута ако настави да пурња на тим високим обртајима онда је она у питању.

Dimi ali ne dimi puno kad primi pun gas i u transportu ne dimi puno a kad vuce plug kad ima neko opterecenje onda dimi strasno.filteri novi pre god dana stavljeni vazdusni, izduvani

Tebe ta pumpa ubija, jel sipaš ulje u nju?
Skini je i opregledaj, koliko sam razumeo: čas ide čas ne ide, dimi i kad daš gas i kad pustiš gas!!!!
Dizne i pumpu kod bošiste!!

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Dizne stavljene nove lovac luka pre 10 dana.pumpa kaze da je ispravna dostelovao je pritisak jer je imala nekih odstupanja ali kaze da garantuje da je ispravna.naravno da sipam ulje sae 30

Ide lepo sada sipao sam cist eurodizel i zamenio nepovratni ventil.ima snage ali dimi i na pun gas i kad popustim gas u brazdi on zadimi na sekund gust crn dim.
Danas ce da mi presteluje ventile majstor da li je moguce da je to?

Ma bitno da ima snage, samo udri dalje. Moj nije imao snage i dimio ko lud. Kada smo prestelovali ventile i nove dizne ubacili, popravilo se stanje za 10%.. Prodat je tako, palio je ko mina i na minusu. Jedina stvar koju nismo dirali je pvp i ocito je tu bio problem.. Tako, predlazem da skines je i dobrom bošisti odneseš neka pregleda i prepakuje.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nazad
Vrh