Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa prvo krenes od filteraMoze biti (a ne mora) da je neki od filtera prljav, pa dok je ulje hladno i gusto, pumpa ne dobija dovoljo ulja i stvaraju se mehurici. VEOMA stetno po pumpu.
Kako da promenim ulje u hidraulici torpeda 62-ka dosad sam samo dosipo supr long 15-40 mozda negde pise al nsam nasao
Кад седнеш спистиш главу доле и ту ти тачно између ногу
- - - - - - - - - -
Нема испуст мораш га извући ако оћеш да мењаш
Imas dva filtera,prvi je na usisu cuva pumpu od nečistoća,drugi je u aluminijumskom kucistu ispod sedista koja drze 3 srafa msm da je 10ključ!Ispod poklopca ? Nije uopšte vani ??
Skineš izlaz iz pumpe donja cev tu staviš kantu da ulje ide u nju i upališ traktor, kad sve iscuri vratiš cev, naspi Kantu nafte 8_10l umesto ulja upali da radi jedno vreme malo nakaj poluge i opet ispusti da malo ocisti sistemKako da promenim ulje u hidraulici torpeda 62-ka dosad sam samo dosipo supr long 15-40 mozda negde pise al nsam nasao
Cini mi se da na ovom proizvodjacu to nema...Gde se nalazi broj kabine ili fabricki atest drugari? Pokusavao sam naći bilo kakav broj al nisam uspeo?
Послато са HTC Desire 650 уз помоћ Тапатока
Mozes i u Torpeda. Samo je procedi na sito ili zensku carapicu . Linijska pumpa guta sve. Sto rece jedan majstor izmesaj naftu i prerajeno ulje, suni u dizela sa linijskom pumpom i teraj na mesecJel može kasnije ta nafta da se koristi ? Ako nemože sipaću u golfa 2