KishRobert
Prijatelj Foruma
Iz higuma?Mislim da je to komplet paket gumica bar sam ja tako kupio kad sam menjao gumice na generalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz higuma?Mislim da je to komplet paket gumica bar sam ja tako kupio kad sam menjao gumice na generalu.
Napravio sam ja alat,medjutim sa kljucem sam lako otpustio.O ring čepa klipa to se obično jako jako teško otpusti
Evo baš cackam jedan 75 specijal
Miriši da je sa licitacije joj kad otvorim dole ispod kvačila a ono NAVERENE ZABICE to je VRH IDIOTIZMA, ne troše se jednako jel var je negde tvrdji negde meksi pa sjebu druk lezaj i korpu i lamela dobije
A na osovinicama zabica socijalne rascepke već pojedene jedna ispala
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Meni trgovac na PPT pumpu nije moao da da nikakvu garanciju. A crkla posle 2 meseca. I jos mi pre toga jednom obrijala kajlu i zajela remenicu. Ista kao pumpa volana za IMT 560 i placena 27.000 dinara. Tako da pazite za garanciju tj. da vam daju pismeno.
A jbg,desava se. Biće valjda ok.Bitno da imas papir. A ja sam prosao kako sam prosao