Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto to nisi juče napisao, jutros sam ti prošao ispred kuće stao bi na vopi zbog kontra tegaDobar za prednji utovarivač netreba kontra teg
Imao sam tih problema dobro znam sta je to. Koliko ste platili drugu i gde ste nasli?Pukla, varena je jednom ali opet pusta ulje.
Beži od Torpeda moj savet,A 48ica kakva je ? Sa obzirom da ste rekli da je 60ka neuskladjena , jak motor a ostalo slabo . Kakva bi onda bila 48ica , treba mi za lakše poslove , prskalica 450l , rasipač 900kg , al nemor ga tovariti pun , kultivator ,pogon pumpe za vodu , mala prikolica za drva i tako to?
Nisu bili u zadrugama jer gledam male modele . Bilo kako bilo pazario sam danas 48icu , šta mi bog da .
Sto odustaju?Moj je prodan iz jednog razloga nema vezes sto je zadruzni vec sto majstori dizu ruke od njega kad treba da ga servisiraju.
Јел адриатик кабина ?