abro
Član
Pokupio ga auto pri skretanju, jeste zadruzni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ti jos fale ruke od tri metra da bi to izveomityoo je napisao(la):Ma kakve petljancije!?! skines filter vazduha, napravis baklju od pucvala i nafte i kad pocnes da verglas das mu baklju na usisnu granu! Zdravije je od start spreja a i efikasnije! Tako su (po pricanju mog ujaka koji je automehanicar) palili dizelase zimi dok nisu izmislili start sprej! Caka je da motor usisava plamen od baklje(vreo) i time olaksava exploziju goriva...
Probao na traktoru...Recept je 100% efikasan!
najverovatnije su otisli lezajevi na osovini diferencijala ili kratka osovina u menjacu voli sa skine cementaciju , to im je stara boljka*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):moj torpedo 4006 ima grejac u usisnoj grani i pali i na -10 ako treba s tim sto pre paljenja drzim onu bravu za paljenje na prvom stepenu jednoi 10sec. a onda povucem i upali za par sekundi.
@kombajner ako te zeza paljenje promeni grejac ili napravi to sto kaze mityoo.
ja mislim da se umesto te baklje u usisnu granu moze staviti fen za kosu i ukljuci ga i nek duva topli vazduh u usisnu granu i tad da bi trebalo da motor upali bez problema(ovo nisam nikad probao to je samo moje misljenje)
e sad imam jedno pitanje za one koje su remontovali menjace na malim torpedima?
imam 4006 77g 8600rs i imam neki problem sa menjacem,tj sa zadnjem delu mi nesto huja i bruji kad ubrzavam ili kad idem brzo,dok kad idem nizbrdo i bez tereta ili polako nista se necuje u menjacu.
dali je to posledica istrosenosti diferencijala i konusno tanjirastog zupcanika?
ili sta je uzrok tog zujanja u zadnjem delu menjaca?
takodje provereno al da sma to rekao smejali bi mi se vecina tako da sam cutao ni veliki nisu potrosaci iziskustva i to znamkiraj je napisao(la):Mali torpedo u setvi ne trosi vise od 2 lit /kj.Ako su parcele vece tada je oko 1,6-1,8 lit/kj.Provereno vise puta.