kombajner
Član
opa vidi ti masinu sta nosis na prikolicama drva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kombajner je napisao(la):opa vidi ti masinu sta nosis na prikolicama drva?
sad si izlupao NA da nema goreg lupanja!! kao prvo nije tacno! moj mali dajc(torpedo je radjen u NEMACKOJ ZA TVOJU INFORMACIJU!!! i da bi ja reko za 9006 da je dajc ja bi ubacio u temu dajc a ne u TORPEDO!! i ovo zadnje "pa tako nisu ni MF i torpedo " naravno da nisu neznam sto si lupio??North ARMY je napisao(la):to tvoje je torpedo a ne dajc
torpedo je radjen u hrvatskoj po licenci DF-a, IMT i MF nisu isto,pa tako nisu ni MF i torpedo
kombajner je napisao(la):Eto i mog dajca samo cujte zvuk!! bucan je ejr nemam trenutno prednje staklo a obratite paznju na zvuk i skazaljku kako prima(danas snimano) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w4Lj_2vLOTY[/youtube]
pa nema svako para da kupi caseJohny CASE IH je napisao(la):torpedo 6206 je pokusaj da napravi traktor izmedju torpeda 4006 i 7506,ali neuspesan i napravljeno je samo nekoliko serija tih traktora koje su jeftino rasprodate jer su kako ljudi kazu bile promasene serije jer su imali motor od 7506 samo od 60ks i menjac od 4006 kao i hidrauliku,i zbog toga sto je motor prejak za menjac cesto se kvare ako se koriste u tezim poslovima oranja ili vuca prikolica,i ovaj traktor ima moj buraz jedno 25 godina,i svake godine mu nesto crkne te motor(radio je generalnu na oko 4000sati),te menjac,lamela brzo ode,hidraulika se jako cesto kvari,stalno nesto zuja u menjacu i prespor je u transportu i jedva ide 20km/h i jako je lagan jer ima masu od nesto vise od 2 tone ali malo trosi goriva...sta da jos kazem meni se uposte nesvidjaju ti traktori i kad bi takav imao menjao bi ga za 7506 koji je sto put bolji od 6206.
guldner 25bećar je napisao(la):KishRobert kakva je ono zvijer pokraj torpeda?