geza
Član
nazovi ovaj broj covek se zove bosko vlajnic 0638527237. on ide na poziv gde god treba i doktor je za torpeda meni otkad je sredio hidrauliku extra radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala druze nazvali smo coveka dogovorili smo se da dodje,nema problema...geza je napisao(la):nazovi ovaj broj covek se zove bosko vlajnic 0638527237. on ide na poziv gde god treba i doktor je za torpeda meni otkad je sredio hidrauliku extra radi
gde se to moze nabaviti?KishRobert je napisao(la):jebes sajlu,na to mesto ubaci el.brojac obrtaja!
ta sajla na torpeda izdrzi do coska.
koji radionicki ili uopsteni?smedic je napisao(la):Treba mi katalog od Torpeda 7506 da li neko ima?
na bilo kojoj pijaci!kombajner je napisao(la):gde se to moze nabaviti?
Imam katalog rezervnih delova za TD65/TD68/TD75/A, problem je sto je to jedna "knjizica" od oko 300 strana A4 formata.Ako ti nije hitno skeniracu je ovih dana, pa da je stavim na boxnet.Kao sto rece kolega kloki to je jako dosadan posao.smedic je napisao(la):Treba mi katalog od Torpeda 7506 da li neko ima?