Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno tako pokazale se kao bolje,pazi samo da na asfaltu ne ostane ukljucen ostalog se ne boj.
Prekontrolisi razdvojni ventil,onaj ispod sedista,nalazi se vise na desnoj strani.Ako nisi do sada ga dirao i ne znas,onda nemoj ni pipati,nadji nekog ko mpoznaje hidrauliku.Normalno dize,ne cupka. Pumpa je skoro nova... Ako prebacim u drugi polozaj onda ne mogu uopste da precizno dizem,nego tad kad povucem rucicu dize do kraja...
Imas i u rezervoaru ulja jeden filter,cetvtasti,koji ide na cev koja vodi do pumpe,jesi pogledao i taj.Ne verujem da je do tog srafa pozadi.ma i to sam vec ocistio,pa promenio. Jel moguce da treba nesto da se steluje od pozadi na onom srafu izvan kabine?
Posto kad sam kupio traktor nije htela hidraulika skroz da se podigne,pa sam onda stegao taj sraf pa je sve bilo u redu...
jesam. Ocistio sam i to. Probacu jos da dolijem ulje ili nemam pojma sta da probam![]()
[/QUOT
ta dva sarafa sto su na onoj velikoj oprugi nazad , saraf u sredini : treba da ima razmak od glave sarafa i opruge 9mm
saraf sa leve strane: otprilike jedan prst razmaka
ali mislim da je kod tebe drugi problem, skini sediste, otvori poklopac hidraulike, i upali traktor , videces onu veliku osovinu sto tera poluge, na njoj ima jedan lim i njega pomera klip hidraulike i dize poluge, stisni ga rukom do kraja ako onda normalno dize, tada uzmi i malo iskrivi taj lim da dobijes odgovarajuci ugao preko kojeg ce ga normalno dizati.
Pokusaj ovo, jer sam ja imao slican problem i resen je na ovaj nacin
Preradjen je,nije fabrickiDa znaš Worm da sam o tome i razmišljao,jel kod tebe fabrički uljni ili si ti sam ugrađivao?