KishRobert
Prijatelj Foruma
Moras uze felne i uze gume uzeti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu isti menjači na 7206 i 7506, ostalo je isto.Hvala
Znači delovi za 7206 isti kao i kod 7506 . Dobro sad mogu da prionem na poso da ga malo doteram , zategnem , još da nabavim na njega priključne poluge zatezni lanac i vezne motke za hidrauliku i najesen da vidim kakav sam posao napravio . Još jedno pitanje sad su na njemu gume 18.4/15-30 i činimi se da tu međuredno neću moći da ga koristim (možda i grešim) da li tu može neka uža guma da ide ili moram nove felne da kupim ? Kakva su vaša iskustva ? Imali neko na forumu ovu 72-ku ?
A koja je razlika?Nisu isti menjači na 7206 i 7506, ostalo je isto.
A koja je razlika?
Jel istina dase ti traktori jako kvare kaze mi drug imo ga do skoro od 90ks kaze nema dana da nesto se nepokvari svaki dan zajebancije sa njim..
jedan je '83 drugi je '84.Neznam kako je unutri, ajd probaj rastavit pa nam javi pa ćemo znati
Inače, tvoji nemaju prednju vuču ? I kojeg su godište ?
Inače razlika izmedu 7206 i 7506 da je 7206 nešto slabiji od 7506.
Bas mu je u oranju i pukla. Meni je na 4506 bitna i u setvi jer sejem na plivajucem hodu.Ta opruga je bitna samo za oranje.Inače zove se balansna opruga.
Ta opruga je bitna samo za oranje.Inače zove se balansna opruga.