R
rale
Guest
Obavezno tipluj ne slusaj nikoga.Imam primer u komsiluku odvaja se ne znam koje pogresio ali za te male pare ne rizikuj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa bas sa unutrasnjih mi je i popadao, a lepljeno sa onin lepkom iz tube sa onim postoljem... Neznam kako je ako je sa onim sto se pravi u kanti...A kada se lepi stiropor na unutrasnjim zidovima da li i onda stavljati tiple?
Изолацију не чини само дебљина него и тежина стиропора по м³.Ja bih lepio isto tako neki 3 cm stiropor iznutra
Tiplovi su obavezni, ko hoće da uradi kako valja. I ne zavisi samo od lepka kako će držati, već i od podloge. Lepak ne može na kreč npr. Radio sam sa majstorima, pa znam. I spoljna izloacija je mnogo bolja od unutrašnje, jer kad se radi spoljna, onda bude topao i zid, a kad se radi unutrašnja, unutra bude toplo, a zid hladan, pa dolazi do kondenzacije i skuplja se vlaga u zidovima.