Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo toga treba proveriti...sve ovo što kaže Aca, 419 se radio do '84. (čini mi se), posle ga je zamenio 420.Kako vidim na spisku priključaka samo plug je verovatno original, nema freze i eventualne kosačice za tvoj posao, pa pre nego se odlučiš za TV, ne odbacuj Fergusona tako lako...godinama sam radio voće i to sa kabinom, a imao sam TV, ovo ti je prijateljski savet, budući da 3Ha nije baš malo za njega.
Ni slucajno...2500 i da bude srecan, mozda on toliko vredi, ali kupovna moc ljudi je katastrofa mala, ako mu nije hitno, neka saceka.Ja ne kupujem vec stric hoce da proda a imaju svega dva na oglasima cena oko 3000 samo traktor.
Pa ja sam sasvim zadovoljan sa time koliko izvuce i koliko potrosi. U principu tih 500kg sam u drvima izvlacio na tolikim usponima da je jedan morao da sedi na haubu, a polazio sam iz mesta iskljucivo pod blokadom i punim gasom, ali je iso. Ako imas na 509 kardanku onda moze dobar uspon da savlada, inace slaba vajda od njega.ACO imam ja tomu ne omalovazavam ga,al izvući moze uz uspon vrlo malo ja kud sam sa 509 vuko 500kg on nemoze da prismrdi samo grebe,al za igranje sa malim stvarima jeste,i dobar je za turiste svima zapadne za oko i svi ga ganjaju i uzivaju. Sve ima svoje.
Dejane nikad se ne zna. Ako mu nije hitno nek mu zacepi on cenu, mozda se nadje kupac. Ja kad sam stavljao mog u oglase i to go traktor sa fiksnom cenom od 3000 evra bilo je toliko interesovanje da sam morao da ga skidam posle 3 dana, a imao sam i ponude. Jednostavno pomislim pa da li sam lud da prodajem kad se vec toliko ljudi interesuju i hoce da ga kupe.Ni slucajno...2500 i da bude srecan, mozda on toliko vredi, ali kupovna moc ljudi je katastrofa mala, ako mu nije hitno, neka saceka.