bobanvrb
Član
Odgovara od bmw 320 benzinac šestak.Oni motori 90 tih godina.brzi je jači itd.od originala.Opet proveri kod mene je pasovao na 418.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda je ispala (polomila) viljuška koja pomera snop, mora se otvoriti...Necuje se nikako krcenje,reduktor ima hod van biraca,skoro pa ceo krug,sajla kvacila nategnuta,vuce osovinu do kraja
Upeo sam da osposobim zadnji menjac danas,zaglavio bio izmedju brzina,takodje i prednji sam osposobio,al reduktor nema sanse,rucica reduktora okrece pun krug,ponekad uzubi u brzinu al retko i to iskljucivo za napred,krene traktor 5m i ispadne iz brzine,takodje i kvacilo muci,kad se pritegne kvacilo uopste nereagujeOnda je ispala (polomila) viljuška koja pomera snop, mora se otvoriti...
Ovako sam ga kupio,ima neku debelu gumu umesto sedista,ma to cu lako srediti najlakse je sediste napakovati,treba prvo traktor osposobitiŠta je sa sedištem, jel nemaš na njemu orginalno?