Teoriski taj tomo moze sve to da obavi,ali bolje zaobidji pe18( TV18 ),imao sam ga 4 god,sluzio mi je za svakodnevne poslove na mom imanju(cc2-3ha),imao sam sve moguce prikljucke za njega,najveca mana mu je sto ima 2 menjaca,pa nije bas zgodan za saltanje.Takodje ogromna mana mu je i volan na zupcanik,nakon par sati rada sa njim upala misica je neizbezna,trenutno sredjujem jos jednog pe18 i na njemu sam ubacio volan od tamica pa to sad malo lakse ide.Takodje veliki minus im je sto je pumpa pozadi i mora zadnji kraj da radi da bi hidraulik radio,a kardanso vratilo nemoze da se iskljuci pa mi je to predstavljalo problem kod freziranja,najvise pri kacenju freze;zadnja serija ("76"77)imaju pumpu napred kao na novijim serijama pa je to vec druga prica.A pre svega matore su to masine(1970-1977) za tako ozbiljan posao kvarovi su neizbezni,a i cesti.Novih delova nema,polovnih ima da se nadje,ali nisu bas jeftini.Moj ti je savet da kupis noviju seriju 4** 5** laksi je za rad,ima 2brzine kardana,mladji su a samim tim i delova ima.
Sto se atomizera tice,inverzija je obavezna,svaki tomo osim serije 8** ima levi smer kardan,a na ostalim traktorima je desni.Na novim serijama je lako odariti kacenje u 3tacke,dok je na pe 18 to malo teze izvesti,ali nije neizvdljivo.