Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine zamolim drugara da sa mulcerom isitni grane u vocnjaku,ima imt 539 i mulcer italijanski 160 cm,placen 2000 eura.Imt se mucio posto su se grane prilicno osusile pa ocvrsnule.Pitam ga ja : ,,A jel moze to moj tv 732 da nakaci pa da probam".I probamo i uradim za 4 sata 2 jutra bez problema.Radio sam u prvoj brzoj i kardan isto u brzom hodu.Za mulcer, Komsija mi pravi mulcer I stavlja pokretne nozeve a za njih, da bi radili treba veci broj obrtaja. Moracu da trazim neki reduktor 1:4 ili slicno da nebi bas radio pod punim gasom. Hvala za info.
Imas ovde na forumu za 731, male su razlike...nesto te konkretno zanima ili ...?
Tomo Vinković 731 - uputstvo za rukovanje
Vezivanje table nije bas posao za laika, ocas posla moze doci do pozara...napon na akumulatoru (dok motor radi) mora biti izmedju 13,5 i 14 V.Alternator je isto vezan preko brave, sto ne znaci da je ispravan on ili regler, mozda samo nije pravilno vezano, ali ponavljam, ako nisi radio instalacije, bolje nadji nekog autoelektricara da ti to sredi, bice jevtinije sigurno od svake nesrece.Traktor je 1980 godiste tv 730 ima svijetla,zmigavce ali nista ne radi.Zamolio bih ako neko ima istog da uslika kapcanje na brave i ostalo ispod kontrolne table jer ima žica koje vise a neznam gdje su bile.Kad pokrenem traktor izmjeren napon na akumulatoru je 12,51 V i mislim da ne puni akumulator ili treba biti toliki?