darko7797
Član
ja cu od tamica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad se vec mucis,sto nestavis hidraulicni volan.Moze li od kojeg drugog tamica da se ugradi volan na toma vinkovica 420 sem od tama 60 nemogu da ga nadjem moze li od 64,65,70,75...Treba mi brz odgovor.
gledano sa slika,taj tamicev mi se sviđa sto se nagne ka vozacu i vislji je,a ovaj standardni je nizak,tomu koda su pravili za patuljke raspored mi je mas cudan al dobro svak ga prepravlja uglavnom pomalo
Mikser evo ti odgovor za koga su ga pravili.Za zene,bez uvrede i ja ga imamevo jedna slika tome iz starih vremena
ima tu dosta posla a narucijo sam ovaj od tamaMoze samo moras napraviti inverziju,ovde ima slika sa servom od 123 http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16178&highlight=todi&page=1915
ja sam ga pravio,najvise da bi traktor malo sacuvao od freze i tanjirace,medjutim nisam bio zadovoljan ucinkom.Imao je 7 radnih tela (4 napred i 3 pozadi),dubina oko 15 cm i posto sam ga koristio za medjurednu obradu u vocu,dosta je "promasivao" travu i na kraju sam ga koristio samo za izvlacenje granja posle rezanja iz voca