Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moracu da mu nabavim imali su neki pa sam ih skinuo bili su polomljeni,treba da ga prefarbam u crveno,da mu sredim volan posto ima mnogo lufta isto tako i sredinu i kocnice uopste mi ne rade i bice ko novzasto mu ne nabacis farove,ovako izleda ruzno ?
dobro a posle dobro da ocistim krpom benzin da mi se ne zapali.cist benzin i cetka,pa kad ga operes vidi odakle masti
Slikacu cim stignem i postaviti.Prijarelju mozes li mi to poslikati itaj busac rupa da vidimo to?
Samo stari tip Tamica.Moze li od kojeg drugog tamica da se ugradi volan na toma vinkovica 420 sem od tama 60 nemogu da ga nadjem moze li od 64,65,70,75...Treba mi brz odgovor.
jeli 64 stari tip?Samo stari tip Tamica.
dobro moracu to kupiti znaci samo sa tim nanesem i isperem vrucom vodom?darko 7797 najbolje mast cetkom i naftom da istrljas dobro i na pumpama imas sredstvo za pranje motora [odmascivac] . njime ga posle naprsces iili cetkom naneses i vruce vode ispolivas i ko nov. time uvek perem i sebi i drugima posto radim oko mehanike. nije skupo oko 300-400 din za 1L