Teske drljace

Od dubice nema bolje drljace a kopiju pravi stevica iz vojke i kud i kamo je bolja i masivnija od ovih plekurija koje postavljate.

Svratio ja danas i na njihovom placu.
Ako na iste mislimo (one zuto zelene). Dosta su skuplje.

Nije to ta Manjevicu,sloba misli na onog segrta iz Vojke!Kod njega je koliko para toliko i muzike...

Steva44 zakaci za fendt da vidis kako baca zemlju napred na haubu.:osmeh:
Pa necu sad uzimati fenda zbog drljace,mogu u svakom slucaju da je zamenim za manju,videcu kako ide kad malo prosusi ,sad kad se spusti upadne u zemlju do balcaka,i nagoji oko klnova zemlje bas dosta,nije bilo za drljanje,al eto cista proba:ppozdrav:

Bolje kupi duple tockove, nego da menjas drljacu.
Sa duplim tockovima bi je trebao vuci lakse.

Pa po meni nije za polu teske drljace a za teske sa vecim klinovima 30x30 onda bi morala i daska! Kada idem prvi prohod hoce i ova malo da gura zemlje a sa daskom bi jos vise,i malo ima mesta da zemlja prolazi ..

Jednom sam procitao na forumu da na teskim drljacama nema potrebe stavljati dasku.
Ali ne mogu da se setim ko je napisao.

Pa ja kazem sta sam procitao.
A ja bi uzeo sa daskom, pa ako mi ne treba, oatavim sa strane, posto se bas lako skida, a i nije velika razlika u ceni ako je sa daskom ili bez.

Daska vrlo lepo razvuce u prvom prolazu ako je grublje oranje.Ne vidim kako moze da smeta ako se visina dobro podesi.Ima dobru ulogu pogotovo ako traktor jako tone kao ove godine.Kod drugog prohoda nema nikakvu ulogu.

Daska vrlo lepo razvuce u prvom prolazu ako je grublje oranje.Ne vidim kako moze da smeta ako se visina dobro podesi.Ima dobru ulogu pogotovo ako traktor jako tone kao ove godine.Kod drugog prohoda nema nikakvu ulogu.
rekao bih da je obrnuto...

- - - - - - - - - -

Procitao sam celu temu i nisam nista pametniji nego sto sam bio :D ipak cu sam odluciti koju kupiti i jedna i druga imaju prednosti i mane... p.s vidim ima vrhunskih strucnjaka ovde

Nazad
Vrh