banePA
Član
I ja tako mislim, da bi imala lepu radnu brzinu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
montoja koliko po tebi treba za tupanjcovu tesku drljacu od 4,4m?Po meni ova od 5m je taman za 100ks...da je vuče kako treba a ne da gnjavi
Sutra pocinjemo izradu teske drljace r.z. 6m,za Rakovicu 160ks.
Bice slika...
Moj komentar se odnosio na polutešku,sa teškom nikad nisam radiomontoja koliko po tebi treba za tupanjcovu tesku drljacu od 4,4m?
Jesi menjao motor u Rakovici ? Posto nisam cuo za fabricku 160 ks....
Ako kupujes novo,moj izbor bi bila drljjaca .Dobar dan svima,
uskoro tebam nabaviti masinu za pripremu zemlje pa je sada dilema da li poluteska drljaca ili setvospremac. Priprema se odnosni na zimsko oranje. Sta bi ste preporucili?
Traktor koji treba to da vuce ima 90 KS (Fendt 309 LSA)
Miljko drljaca teska ili poluteska je dobar izbor,ali trazi dobro zaorane zetvene ostatke,jer ako oni vire imaces problema.Uodnosu na sremac ima manju propusnu moc.Nadam se da si me razumeoDobar dan svima,
uskoro tebam nabaviti masinu za pripremu zemlje pa je sada dilema da li poluteska drljaca ili setvospremac. Priprema se odnosni na zimsko oranje. Sta bi ste preporucili?
Traktor koji treba to da vuce ima 90 KS (Fendt 309 LSA)
Zasvaljujem se svima na odgovoru.Miljko drljaca teska ili poluteska je dobar izbor,ali trazi dobro zaorane zetvene ostatke,jer ako oni vire imaces problema.Uodnosu na sremac ima manju propusnu moc.Nadam se da si me razumeo
Ko stvorena za tebehttp://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1787131_Ostalo_3443_Teska-Drljaca_2002_god Koliko su kod tupanjca.Pravi li neko privatno teške drljače. Zvao sam Tupanjca i žežu sa cenama. Mene interesuje 3,3m fiksna bez hidraulike i sa duplim frezama