Teske drljace

Dobar dan svima,
uskoro tebam nabaviti masinu za pripremu zemlje pa je sada dilema da li poluteska drljaca ili setvospremac. Priprema se odnosni na zimsko oranje. Sta bi ste preporucili?
Traktor koji treba to da vuce ima 90 KS (Fendt 309 LSA)

Dobar dan svima,
uskoro tebam nabaviti masinu za pripremu zemlje pa je sada dilema da li poluteska drljaca ili setvospremac. Priprema se odnosni na zimsko oranje. Sta bi ste preporucili?
Ako kupujes novo,moj izbor bi bila drljjaca .

Dobar dan svima,
Miljko drljaca teska ili poluteska je dobar izbor,ali trazi dobro zaorane zetvene ostatke,jer ako oni vire imaces problema.Uodnosu na sremac ima manju propusnu moc.Nadam se da si me razumeo:ppozdrav:

Miljko drljaca teska ili poluteska je dobar izbor,ali trazi dobro zaorane zetvene ostatke,jer ako oni vire imaces problema.Uodnosu na sremac ima manju propusnu moc.Nadam se da si me razumeo:ppozdrav:
Zasvaljujem se svima na odgovoru.
Planiram da kupim novu masinu i cena je od prilike slicna medjutim ja takodje mislim da je druljaca u prednosti jer bolje sloyi zemlju u dublim slojevima i ne izvlaci vlagu. Mi pravimo dosta kukuruzne silaze tako da na manje parcela imamo zetvene ostatke a i to sto ih bude mozemo dosta dobro da zaoremo. Mislim da je za traktor koji mi imamo poluteska drljaca od 4m prikladna. Imate li nekih iskustva u odnosu snage i zahvata?
Pozdrav

Worm, nemoj da gledas samo cenu vec i kako je napravljena. Ovu sto sam ja uzimao od Agro Foura ja nisam hteo jer kolko se ja razumem u mehaniku kod mene nije prosla.

Pravi li neko privatno teške drljače. Zvao sam Tupanjca i žežu sa cenama. Mene interesuje 3,3m fiksna bez hidraulike i sa duplim frezama
Ko stvorena za tebehttp://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1787131_Ostalo_3443_Teska-Drljaca_2002_god Koliko su kod tupanjca.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

2zi8u38.jpg

Nazad
Vrh