Ljuljaci
Član
to je moguce,one i jesu najosetljivije u tom periodu!
Sve u svemu steta za @Milana87!
Sve u svemu steta za @Milana87!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ako je pobacila dvoje teladi kako onda nije imala sperme čim je ostala steona bilo je dosta u ovom slučaju duplo
nisam se dobro izrazio mislio sam ostala je duplo stelna a ne da je imala duplo sjemena.i kod milana je prvo pisalo nije imala dovoljno sperme pa je kasnije izjava prepravljenaDupla količina sperme ne izaziva blizanački graviditet.
Ako se krv neslaze nemoze da ostane steona,isto je i kod ljudi.slažem se sa čika jovom,imao sam slučaj da mi krava dva puta uzastopno pobaci u 6 mesecu i posle se oteli normalno.kod mene je uzrok bio bik laudan hb b-159 ggi, iz instituta sam dobio odgovor da im se krv neslaže.
slažem se sa čika jovom,imao sam slučaj da mi krava dva puta uzastopno pobaci u 6 mesecu i posle se oteli normalno.kod mene je uzrok bio bik laudan hb b-159 ggi, iz instituta sam dobio odgovor da im se krv neslaže.