Teljenje krava

2592f893478cb4d53e62a25559df2602.jpg

Ekipa narasla

Poslano sa mog GSmart Roma R2 koristeći Tapatalk

0780b715a65c3d55dbe6dfec75719785.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/3ad963f1cb3d20dfc2bb8c9423ff8f26.jpg[/I

Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока

Jucerasnja prinova od Winnora takodje
aefbeda4a161fccb5fb6f3be47b004b5.jpg

Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока

Zasto mislis da sam menjao?Povecavam stado i u planu mi je kupovina 20-30 zenskih teladi..........nisu umaticene,barem ja neznam ali to moze da se proveri.........
Iskreno nisam očekivao da neko u ovim blesavim vremenima proširuje proizvodnju, tako da svaka čast i za ove tri i za plan za kupovinu teladi. Mi proširujemo bukvalno jedno 1-2 grla godišnje, al sve nekako stidljivo, ovo je posao 3 pa 30 :osmeh: Svaka čast još jednom! Može da se proveri glavna odgajivačka i brojevi ušnih markica. Ako ideš na proširenje šteta je da ne ideš sa teladima koja imaju poznato poreklo, plus što kasnije možeš ostvariti subvencije na njih.

Iskreno nisam očekivao da neko u ovim blesavim vremenima proširuje proizvodnju, tako da svaka čast i za ove tri i za plan za kupovinu teladi. Mi proširujemo bukvalno jedno 1-2 grla godišnje, al sve nekako stidljivo, ovo je posao 3 pa 30 :osmeh: Svaka čast još jednom! Može da se proveri glavna odgajivačka i brojevi ušnih markica. Ako ideš na proširenje šteta je da ne ideš sa teladima koja imaju poznato poreklo, plus što kasnije možeš ostvariti subvencije na njih.

Znas kako,kod nas svi nakupuju mnogo stoke,naprave farme ,cuda muda a hrana im nikakva,nemaju sa cime da je spreme i posledica toga je da se prodaju ovakva grla,samo treba cekati.......ja idem drugacije,prvo sam nabavio masine da mogu da spremim mnogo kvalitetne hrane brzo i da nezavisim mnogo od vremena a sada je na redu prosirivanje stada i obima posla........nadam se uspesno :osmeh:

Naravno telad koju budem uzimao ce sigurno biti sa poznatim poreklom,vec sam u nekim pregovorima..........

Nazad
Vrh