Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je tek pocetak,sada u ovoj turi su kupljene 3 krave,ova se otelila a druge dve u narednih 10-15 dana ce se oteliti...............Nek su korisni Ratko, dobro si prošao sa ovom kupoviniom definitivno...![]()
To je tek pocetak,sada u ovoj turi su kupljene 3 krave,ova se otelila a druge dve u narednih 10-15 dana ce se oteliti...............
Nisi uopšte puno platio, ova sa fotografije se vidi da je mašina za mleko, samo hrane joj obezbedi, isplatiće se brzo. Jesu li umatičene? Otkud da si toliko menjao grla odjednom?
Iskreno nisam očekivao da neko u ovim blesavim vremenima proširuje proizvodnju, tako da svaka čast i za ove tri i za plan za kupovinu teladi. Mi proširujemo bukvalno jedno 1-2 grla godišnje, al sve nekako stidljivo, ovo je posao 3 pa 30Zasto mislis da sam menjao?Povecavam stado i u planu mi je kupovina 20-30 zenskih teladi..........nisu umaticene,barem ja neznam ali to moze da se proveri.........
Iskreno nisam očekivao da neko u ovim blesavim vremenima proširuje proizvodnju, tako da svaka čast i za ove tri i za plan za kupovinu teladi. Mi proširujemo bukvalno jedno 1-2 grla godišnje, al sve nekako stidljivo, ovo je posao 3 pa 30Svaka čast još jednom! Može da se proveri glavna odgajivačka i brojevi ušnih markica. Ako ideš na proširenje šteta je da ne ideš sa teladima koja imaju poznato poreklo, plus što kasnije možeš ostvariti subvencije na njih.