Tegovi za traktore

utroseno je nesto preko 200kg plocevine a zapremina je oko 230l

- - - - - - - - - -

to na slici je prednja strana, vidi se poteznica

- - - - - - - - - -

 
0230.jpg
0229.jpg
zavrsio teg za moj IH-574
 
Poslednja izmena od urednika:
ovih dana sam odradio prednju poteznicu nosac tegova za imt 539,odradili za 86din po kili 10mm debljina +usluga secenje busenje rupa za 2500din.e sad se razmisljam dal da odradim tegove kod njih 86×25=2150 dinara +iljadarka da opkroje rupe za nosac tegova.a nemam vremena da idem po vasarima..dal je pametno da se ovako odradi
 
- - - - - - - - - -

Nedavno sam za jedno popodne napravio tegove za traktor i to od izolatora od dalekovodnog stuba. Težina je cca 35kg a kao što vidite može se dodati još u koliko je potrebno. Skida se sa nosača i stavlja veoma jednostavno samo se isčupa.
Vrlo praktična stvar mogu vam reći pogotovo u radu sa nošenim atomizerom i nekim težim priključcima.
slike-005.jpg
mene interesuje, posto mitreba ovakav slican branik, na sta si srafio odozdo? koja je sirina branika, da ne zakace tockovi kada se smota? HVALA
 
Dosadilo mi je da mesecima trazim original tegove za mog zetora.
Produzio sam ovu prednju sinu tj pomerio sam je malo napred i nakacio sam tegove od imt 558. Ukoliko sina stoji fabricki, onda udara u haubu, a ovako sada ima i visak mesta. Ova dva tega (oko 25kg otprilike svaki) su me kostala 30e.
Treba jos da zavarim jednu plocicu na tegu kao sto sam naslikao da se teg ne pomera prilikom voznje, a i da uvek moze da se skine kada nije potreban. Jos dva komada da nabavim, i to mi je sasvim dovoljno. Malo je ruzno, ali sta da se radi.
A inace, tegovi od belarusa stari tip pasu bez da se ista dira tj bez pomeranja sine.


image url upload
 
Nazad
Vrh