Tegovi za traktore

Jel zna neko gde mogu da nabavim prvi teg za Rakovicu 65 onaj sto se srafi za karlicu ?
Nigde,tacnije samo u IMR u fabrici.Ako te zanima ne odgovara da se samo zasrafi na karlicu od 60-ke.Kod nas ko je zasrafio teg na karlicu od 60-ke izcupao je deo karlice sa sve tegom pri nekoj vuci.Tako je i burazeru komsija sa 560 da ga poslepa iscupao teg i karlicu,ostala rupa,malo jace cimnuo i ode.tad sam i vidio koliko je to tanji materijal u odnosu na 65-cu,zato su i stavili onakav vucnik na 60-ku.Namestis teg br.2 od 65 uz bocno ojacanje,tih tegova ima gde oces.

Izvinjavam se na off-u ali ako treba nekom imam u plusu dva prednja tega od R-65,koji se skidaju

- - - - - - - - - -

@Pocerina mi se javio na pp. Ne mogu da mu odgovorim na pp. Moj telefon je 062/1599196
Izvinjavam se na off-u
Hvala na razumevanju

Zna li neko koliko bi bilo bezbedno sipati mešavinu vode i antifriza u prednje gume...? Da li ce antigriz vremenom poceti da nagriza unutrasnju gumu?

Jesu to original tegovi ali od 558, 578-588 i ostalih sa 3 brzine. Drugaciji je malo nosac tegova, nesto je plici nego na 577.

Ovako je to kod mene izgledalo:

29zejrk.jpg

290sa9y.jpg

A meni jedan tvrdi da su 25. Reko jesu, ali ona stari tip. Ovaj nema sanse. Znam da je tezak otprilike kao akumulator od 143Ah.
Zanimljivo koliko taj 1 teg znaci u radu. Kad zakacim pozadi kasiku i natovarim je soderom, ako nema tega samo cupka i skace. Sa tegom mnogo bolje.

Nazad
Vrh