MOMOSARIC
Član
Koja je cijena uana i gdje ste nabavili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam porucio, stize cisterna u Novi Sad i odes kod njih da ti istoce u tvoju ili ima opcija organizacije prevoza. Za vecu kolicinu dodje cisterna kod tebe a za manju imaju prevoznika sa ibc kontejnerima. Dobijas potvrdu od laboratorije o uradjenoj analizi. Kako si planirao da ga primenjujes u kukuruzu?Ja sam razmišljao isto za kukuruz da uzmem.
DA li je pouzdan dobavljač, da li fabrički zapakovana u kontejnerima ili oresipaji iz cisterne?
Hvala . Nego ,kazes ides kad prestanu kise ? Idealno bi bilo da si radio pred ove kise . Kljucno je ,kao i svaka druga azotna povrsinska primjena da pokisne sto prije da nebude gubitaka .Agrofutura Novi Sad.
Cena je 450 e/t + pdv.
Prskalicom,imam pravljeno na redove da ne prska direkt na list.Ja sam porucio, stize cisterna u Novi Sad i odes kod njih da ti istoce u tvoju ili ima opcija organizacije prevoza. Za vecu kolicinu dodje cisterna kod tebe a za manju imaju prevoznika sa ibc kontejnerima. Dobijas potvrdu od laboratorije o uradjenoj analizi. Kako si planirao da ga primenjujes u kukuruzu?
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Nemoj mi stajati na mukuHvala . Nego ,kazes ides kad prestanu kise ? Idealno bi bilo da si radio pred ove kise . Kljucno je ,kao i svaka druga azotna povrsinska primjena da pokisne sto prije da nebude gubitaka .
druze imas koju sliku toga i kojaprskalica u pitanju?Prskalicom,imam pravljeno na redove da ne prska direkt na list.