Od kraja do ušice tačno 1.45mNaj merodavnije je kad se meri izbacenost tarupa od usice za kacenje,jer nisu svi traktori iste sirine pa ni izbacenost nije ista
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od kraja do ušice tačno 1.45mNaj merodavnije je kad se meri izbacenost tarupa od usice za kacenje,jer nisu svi traktori iste sirine pa ni izbacenost nije ista
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
nedozvoljava nista krupno da ispadne nazad dok se ne samelje u najsitnije delove..ja sam u jabukama cak vadio kontra nozeve,idem prva spora gas na 1700 i gusi mi traktor dok je u vinogradu druga prica puno bolje usitni masu..a i bacamo izvucenu lozu u svaki red..Kod tarupa za voćarstvo, koliko znače oni noževi pozadi, koji kao "grabulje" podižu granje i vraćaju na noževe tj. čekiće?
Hvala na prenošenju iskustva. Meni treba za lozu i šljivu, samo za rezidbene ostatke, bez košenja trave. Ti beše imaš inobrzeće? Koje širine? Mislim da je za naše kineze od 50ks oko 1,6m optimalna širina za tu namenu.nedozvoljava nista krupno da ispadne nazad dok se ne samelje u najsitnije delove..ja sam u jabukama cak vadio kontra nozeve,idem prva spora gas na 1700 i gusi mi traktor dok je u vinogradu druga prica puno bolje usitni masu..a i bacamo izvucenu lozu u svaki red..
Mi koristimo ino elit open od 1.6m posle rezidbe i za kosenje trave..s tim da posle rezidbe povadim kontra nozeve i otvorim nazad vrata da izbacuje travu kao kosacicaHvala na prenošenju iskustva. Meni treba za lozu i šljivu, samo za rezidbene ostatke, bez košenja trave. Ti beše imaš inobrzeće? Koje širine? Mislim da je za naše kineze od 50ks oko 1,6m optimalna širina za tu namenu.
Da li pod prepravkom mislis i zamenu nozeva za cekice? Ukoliko ima mesta za glavu cekica na nosacu klateceg nozaKupis Odzacki tarup za male pare,prepravis ga na noseni,odradjuje posao odlicno a nadzivece ove Kineske iz Raske i Sombora