Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To bi trebalo da bude pun pogodak ,koja im je debljina ?Pošto od starih noževa nema ništa, razmišljam da stavim noževe od silokombajna. Uklapaju se odlično, čak su i rupe iste, možda bi trebalo samo malo da se skrate. Dok su bili na kombajnu delovali su baš kvalitetno, noževi su original vicon, nisu mala privreda. Šta mislite o tome i da li je neko koristio ovakve noževe u slične svrhe? Ili da se ipak bacimo na izradu od nekog kvalitetnog gibnja?
Nisam merio, ali mislim da je tu oko 6mm.To bi trebalo da bude pun pogodak ,koja im je debljina ?
Nisam merio, ali mislim da je tu oko 6mm.
Za te mačeve od motorne testere sam i ja čuo i nabavili smo stare kvalitetne mačeve još dok je tarup bio u izradi, trenutno stoje da se nekada i to isproba. Sada mi mnogo bolje deluje ova kombinacija od SK, pogotovo što bi imali i tri rezervna. Ali me plaši da se ne budu brzo trošili zbog kontakta sa zemljom.
Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti.!Marko, zapisi moje ime tamo u tefterce, kad pocne serijska proizvodnja da budem prvi u redu.![]()