Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam to nesto razmisljao imam neke lance za sneg za kola donete iz Nemacke ...hteo sam da ih isecem pa mi bilo zao...ali dok pojede ove lance onda su oni na redu,,,,Lanci za sneg od kola...Nemacki...trebalo bi da su dobri.Lanac je dobar i melje sve živo pred sobom ali ga se brzo sahrani ako je klasićni pocinkan, treba stavit lanac od prikolice za gnoj, sijeno ili neki slićan kaljen, pojaćan.
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Ma nije više niti Nemčija šta je nekad bila, sve je to više manje GS, made in prc. Potraži rađe od samoutovarke za sijeno, ima ih puno rasturenih po oglasima.Ja sam to nesto razmisljao imam neke lance za sneg za kola donete iz Nemacke ...hteo sam da ih isecem pa mi bilo zao...ali dok pojede ove lance onda su oni na redu,,,,Lanci za sneg od kola...Nemacki...trebalo bi da su dobri.
moraćeš da zavariš trkače i dobiješ odnos 1: 4 jeste brzo i opasno ali ako blokiraš poluosovinu ona ti rade non stop trkači i diferencijal nece dugo izdržati
- - - - - - - - - -
Najbolje rešenje ti je varenje trkača pa preko remenica da smanjiš brzinu
Moraces umesto toplinga da stavis lanac jer ako bude kruta veza sa toplingom,polomice se...a sto se tice redukcije probao sam ja da blokiram poluosovinu,,,nije radilo ni sat vremena polomilo trkace i osovinicu...moras da zavaris trkace,,odrezi kakav komad metala malo deblji..ubaci u trkace da legne i vari......ono manje opterecenje na traktot ima kad je 1:2 ali se vise greje diferencijal..ovako 1:3,75 koliko ima Ladin diferencijal...traktor vise zapinje,ali bolje kosi i manje se greje diferencijal....u svemu tome je problem onaj semering dole ...uostalom videces isam.
Nisam imao nameru nikoga da vredjam ili potcenjujem, samo sam izneo svoje misljenje . Probacu ovako , pa ako se ne daj boze nesto desi, zavaricu zupcanik za kavez . PozdravDruze pišeš nešto u šta se izgleda dobro ne razumeš, rade 037 ti je sve lepo objasnio a ti ako hoćeš poslušaj a ako ne onda ćeš se brzo pokajati što nisi.Jedno pitanje za tebe ,koja je uloga trkača u diferencijalu?
Sta bre pises..sta je tebi...zasto me mrzis..pises svasta za mene i po stranim forumima...sta ti ja smetamNije on Rade, on je Dejan Matic.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Da li neko zna koliko kosta lezaj sa rupom od 27 mm i kuciste za njegaHvala