Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1.762.000Sta kako, pa koliko je 15000 evra
Zar to nije skoro 2 mil1.762.000
FiksirajDali kratku tanjiracu drzati na fiksnoj rupi ili na slicu?
Koliko je to pametno?Fiksiraj
Ili ne moze da udje na zadatu dubinu ili nije podesena kako treba.Jel i kod vas kratka tanjiraca pravi talase po terenu kad se ide brze od 8km/h?
Potrosili se ili nesto drugo u pitanju?Ili ne moze da udje na zadatu dubinu ili nije podesena kako treba.
Imao sam tih problema sa Ilgijem ali smo juce promenili diskove i sada je sasvim druga prica.
Kako talasasto, pravi neravan teren u pravcu kretanja traktora?Jel i kod vas kratka tanjiraca pravi talase po terenu kad se ide brze od 8km/h?
Možda ti nije i najpametnije da je vučeš maksimalno zakošenu kad je ovako suvo i za prvi prelaz. (zavisno kakva ti zemlja). Ja imam vučenu 24 diska. iskreno mislim da je 4 diska previše za taj dizajn. Ne znam da li ćeš sa toplinkom rešiti stvar, ali mislim da bi u tom slučaju morao da nabiješ zadnje kraj dublje, a ne da ide ravno kako bi trebalo. Moj savet ti je da voziš tako sa prednjim krajem nezakošenim na do maksimuma.Da li neko ima onu nošenu crvenu tanjiracu 24 diska?
Mnogo mi vuce u jednu stranu kada skroz iskosim tanjire,tako da moram bar prednje tanjire da malo ispravim ali onda ne radi tanjiraca kako treba... da li ima neka caka u vezi toga,kako ste vi vasu podesiti tanjiracu?