floyd
Član
Šta onda od tih kratkih nošenih uzeti a da je stvarno dobro? Lemken rubin 10?Nista posebno kverneland ne radi, ali na stranu joj je ime i bolji materijal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta onda od tih kratkih nošenih uzeti a da je stvarno dobro? Lemken rubin 10?Nista posebno kverneland ne radi, ali na stranu joj je ime i bolji materijal.
Ja na toj dubini orem (20+)Zajebava se kada ideš 10-15 cm a kada je spustiš na 20+nema baš zajebancije.
Vrlo diskutabilno sta je stvarno dobro jer niko nije video sve tanjrace u radu na istom terenu.Šta onda od tih kratkih nošenih uzeti a da je stvarno dobro? Lemken rubin 10?
Barbula sve zna i u sve se razume.Pa sto ores kad ne znas da ores
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja nemam ni jednu, imam vucenu ali drugar ima Rubin 10, i bio sam kod njega i gledao od lakih zemljista do teskih i prosle i ove godine, kako on hoce da tanjira tako tanjiraca ide nebitni su uslovi, samo je potreban traktor dobar.Šta onda od tih kratkih nošenih uzeti a da je stvarno dobro? Lemken rubin 10?
Lemken Rubin 10 je odličan, ima u selu kod nas od 3m takva, gledao sam dosta puta kako radi ali mi je mnogo 24.000+pdv. Kverneland isto ima u selu, lepo radi suncokretišta i strnjišta ali je nisam gledao u kuruzovini kako radi. Tupanjca nema niko kod nas.Vrlo diskutabilno sta je stvarno dobro jer niko nije video sve tanjrace u radu na istom terenu.
Kad su dobri uslovi, skoro svaka radi dobro, problem su ovakve godine. Suncokretista i sojista će uraditi svaka, Tuluziniste kad ima mase je problem dobro zamesati. Po meni bi tu najbolje radila kombinacija gruber I tanjirača.
Mozda bi i ta kverneland lepo mešala da ima krupno nazubljene tanjire, ali ne moze se birati, sto je glupo. Imaš u selu, ver si je video u radu, kod nas ima od 3m zahvata.
Lemken rubin jeste top, ali preskup. Amazon catros lepo radi.
Zavisi koliko si para voljan dati.
Tupanjac jeste dobar, jer su iskopirali lemken Rubin, samo umesto opruga stavili gume za torzije od autoprikolice, kao i svi ostali, ali po meni nerealno skupa.
Da, to se uklapa u budžet kao i Kverneland qualidisc koji je skuplji za oko 500e. Moraću otići do Klečanske zadruge da se raspitam malo i da vidim kako radi Tupanjac tanjirača, oni ih imaju... Koju Ilgi tanjiraču vredi razmatrati?Tupanjac 3m je 13.500+pdv.
Imas u oglasima Gaspardo znam decka sto prodaje isla uz Kejsa 160ks on kupio komplet masina, nju prodaje.Da, to se uklapa u budžet kao i Kverneland qualidisc koji je skuplji za oko 500e. Moraću otići do Klečanske zadruge da se raspitam malo i da vidim kako radi Tupanjac tanjirača, oni ih imaju... Koju Ilgi tanjiraču vredi razmatrati?