Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno,0,5 ha je minimum.Koliko treba povrsine za konkurs za vocare, imam 1kj tresanja, jel bi mogao konkurisati ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Da, mislio sam na ratare... Moja greška!Siniša netačno skroz! Za ratare si u pravu još da ima 3x više pare ne bi svi dobili ali za voćare ne.
Pokrajina prošle g kod voćara nije mogla da potroši pare ostalo jedno 5 miliona od 70 mil za te namena.Svi aplikanti sa ispravnom dokumentacijom prošli.
Jedini problem što nema tanjirače u pravilniku.
Ne, ne, nije tako zvučalo! Opušteno.Ma ne, nisam baš upoznat. Izvinjavam se, nije mi bila loša namera kako je možda zazvučalo.
Ma nema šanse ni taj kvalitet, a ni ta cena. Uostalom, zaista mi nije mnogo da me ovakav priključak iskošta 250 hiljada. Ozbiljna priča, iako sve slično izgledaju na prvi pogled. Ovo sve iz iskustva, to je 2 klase iznad svih ovih starih tanjirača koje su po oglasima 400-500 evra.Радашине, а да питаш ове приватнике који праве тањираче, да ти направе једну по твојим спецификацијама? Не би ме изненадило да буде јефтинија и од тих две 'иљаде које помињеш.
Ima, mlađi od 40, broj članova gazdinstva, plaćen porez... Mislim samo je porez uslov, ova prva dva samo pomažu da prođeš (nosioc ispod 40 godina 4 boda, preko 40 nosi 2 boda)Da, mislio sam na ratare... Moja greška!
Ali mislim da je dokumentacija komplikovanija i zahtevnija i za voćare (za ratare jeste). Mlađi od 40, članovi domaćinstva, bla, bla.. Mislim da toga nema za BG. Ili grešim?
Ne, ne, nije tako zvučalo! Opušteno.![]()
Ne znam kakvu magiju su bacili na gradonačelnika Subotice ali od sledeće godine bi trebalo da i subotički đaci dobiju besplatne udžbenike .I da ne bude zabune - apsolutno se slažem da nije u redu da samo u Beogradu građani imaju sve te neke usluge besplatno.
Spedo je spedo....Spedo PSF 20 16-51
595kg, 60ks potrebno =6.755 evra