sinisa1979
Član
Ne verujem da je više od 2500kg. 2400kg je teška Konzumova od 30diskova, teža varijanta, dva cilindra, diskovi 560, razmak 21-22, obični tuljci, sa rotorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova ima i rotore. Idem ujutru da je pogledam. Možda će biti povelika za 90 ks, ali ako zaskripi nek ide malo na točkovima. Odgovara mi kasnije, ako nadam se uzmem veći traktor.2t maks.
Pa to ako ne moze da vuce tacno da uzmes sibicu i da zapalis taj traktorOva ima i rotore. Idem ujutru da je pogledam. Možda će biti povelika za 90 ks, ali ako zaskripi nek ide malo na točkovima. Odgovara mi kasnije, ako nadam se uzmem veći traktor.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Mani se tog plastelina.Nasao sam polovnu na oglasima 2 god stara 2500e.
Koliko kosta ova masina?Šta mislite o ovome da se zakači napred a iza sejalica, da se u toj kombinaciji ide po strnjiki?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
To će Baderljica napisati. Njega interesuje. On ne zna da postavi sliku pa sam ja postavio...Koliko kosta ova masina?
Зар они тај податак немају на свом сајту? Раније су биле табеле са подацима.Jel zna neko koliko može biti teška ferocoop tanjiraca, teza varijanta 28 diskova ? Liveni tuljci, 22 cm između diskova, 560 disk, 2 klipa ?