Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tupanjceva kontra reklama , izaziva revolt da se taj proizvod ne kupi , podsjeca na reklame koje postavljaju banke da ako nemozete da otplacujete vise kredita , objedinite u jedan , sa skupljom kamatom i ubrzate propadanje ili da narkoman slabiju drogu zamijeni jacom . Proizvod moze biti dobar , al ja ga nebi kupio iz principa zbog reklame koja ponizava kupca.
Na snimku sa SPIT-a neko reče da je Tupanjac tanjirača oko 40% jeftinija od Lemken tanjirače.Nisam zvao da se raspitujem, ispada oko 18.000 evra po tome.
Hvala kolega, tanjirača mi se dopada gledao sam je u Almeksu samo je u ovom trenutku za mene preskupa, jedino ako što neko napisa ovde, pšenica bude 50 dinara. Mada možda se i to namesti.
Interesuje me pa sam ih zvao.Nisu znali da li postoji mogućnost ugradnje hidraulike za podizanje valjka, hteli su da me povežu sa glavnim inženjerom pa da proćaskam sa njim, reko još se nisam upuštao u naučne vode, čuo sam sve šta me zanima i to je to, hvala lepo, doviđenja.
Pre 7 godina ona krajna manja dva sam slomio,ne skroz ali napukli,vario ih i drzali do sad pre neku nedelju kad sam tanjirao nesto sto nisam trebao i opet ta 2 mala stradala,tj napukla.Opet ih zavario i videcemo dokle ce drzati .