Kod mene se takođe slomio jedan krajnji, dobiće švajsovanje i gas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Consum-ova ima toliko kila fabricki na toliko diskova i radi perfektno. Samo sto su sada preskupe, isplatnije uzeti kratkuОво је мoje недавно искуство са тањирачом, али не са неком "кратком", какву разматрају у претходних пар постова, већ са комшијином ношеном V типа са 28 тањира. Она има ваљда 600-650 кила и када сам је прошле године испробао по сувој стрњики, радила је као када мотиком окопаваш траву, тј. никако.
Ове године узмем је да радим сунцокретиште и као што смо већ разматрали комшија и ја, боље је када има некакве тегове на њој. Он је ставио на њу три тега од "Раковице" и каже да боље ради, а ја сам је довезао до мог дворишта, скинуо та три "раковичка" тега и спаковао седам тегова по 40 кила сваки, са точкова мог трактора, укупно 280 кила. Хајде ОК на сунцокретишту, са штаповима се избори свака тањирача, али се примети да са теговима тоне много више. Узмем да испоробам на кукурузишту, на мојој њиви одмах поред. Први проход видим да иде и меша земљу и шушке, али је масе много да се избори са њом тек тако. Али већ други проход је био за мене изненађење, и то за разлику од прологодишњег искуства са њом, баш позитивно: ради тањирача како треба да ради. На путу кући, претањирао сам у два прохода једну своју башту где је био кукуруз, па ћу баш да виудим каква ће бити разлика у орању између те баште и њиве где сам је протерао за пробу само уз складове и ленију.
Као закључак, могу само да потврдим оно што је поменуто не једном - потребно је довољно масе, тј. притиска на сваки тањир, да тањирача ради оно за шта је направљена.
Да, знам да их је било таквих ношених са масом око тоне на 28 дискова, али ова комшијина је баш лака, што не може, а да се не примети у раду. И да, постадоше оне кратке тема за размишљање и то не својом "кривицом", већ "кривицом" ових класичних.Consum-ova ima toliko kila fabricki na toliko diskova i radi perfektno. Samo sto su sada preskupe, isplatnije uzeti kratku
Tocak:30206 i 30209, semering 85x45x10Koji su lezajevi na Becejki 32 diska?