Tanjirače

Sta mislite koliko je realna cena za ovu tanjiracu, nosena V28?
101daa57955ae66ce431ece148882b56.jpg

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Ja sam moju od 20 diskova 560, mbv prodao 2012 godine za 1000 evra. Radila sa 558, ne više od 10 godina i ne više od 10 ha godišnje.
Mana je da sada, ,,nisu u modi"

Имаш код Боре у Кузмину те тањираче...ја сам их гледао прошле године, фино изгледају, поготово ове које имају опруге и високи носач као Лемкен (копија су дефинитивно)....Нисам нажалост због оног срања од короне прошле године ишао да узем једну да пробам да видим како ради, паралелно са овом мојом тешком...Бора је рекао да би је дао да се на 2кј проба како ради, да ли узео или не...пошто смо ми близу...

Uzeo je tetak vučenu od 4 metra kod Bore u Kuzminu.Nešto nije u redu sa njom, nije urađena baš kako treba, imali su dosta reklamacija a izgleda da će dobiti drugu u zamenu.

Glomazna je, teška, ima traktor šta da vuče ali neke stvari nisu urađene kako treba.Ta od 4m koštala je 20k evra.

Колико ми се чини, остаћу ја у дружењу још коју сезону са овом мојом перо лаком 😁 Бесон вученом тањирачом....сам да јој наавим и предње тањире и да је бог види...нека ради...

Vučena od 4 m je u pitanju.Ne znam, hteo sam nošenu Ilgi Aragon od 3m sa teškim valjkom i cena joj je tada bila 8.900e, sada je sigurno malo skuplja.Ova vučena je ogromna, kao kuća na lakat velika.

Ја се двоумим између 2,5 и 3,0м захтава...Верујем да је боље мањи захват, траткроу је лакше, мада ми је цици рекао да и од 3м трактор ће је у нашој лакој земљи поприлично лако вући...Наравно за сада нема улагања даљег у прољопривреду јер се не зна шта ше изнедрити ова година....за сада као што рекох добра је и ова моја...ради посао, ејс да није фино, али акда је два пута протерам или чак три, ту буде пепео за сејање...

Bio sam rad da je kupim preko konkursa ali nisam prošao a ovako mi je mnogo da dam 9+k evra živih para za gvožđe a pogotovo što mogu da kupim 2 k.j zemlje za iste pare što mi je mnogo bolja varijanta.

Bio sam rad da je kupim preko konkursa ali nisam prošao a ovako mi je mnogo da dam 9+k evra živih para za gvožđe a pogotovo što mogu da kupim 2 k.j zemlje za iste pare što mi je mnogo bolja varijanta.
Slažem se sa tobom, pogotovo ako za te pare može zemlja da se nađe.. Da nemaš nikakvu tanjiraču onda druga priča, ovako i ona tvoja završava odličan posao.. Jasno mi je da sa nošenom lakše raditi njive sa slepim uvratinama, uzane njive, i šta ti ja znam

Nazad
Vrh