Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teza ili laksa varijanta ? Sa koliko ks planiras da je vuces ?Juče poručena i uplaćena Comet-ka V28 sa paker valjcima. Ako bog da stiže za 20ak dana
Zar su svi taka govna?Da ne odeš ti Roberte posle kod komšije a nje nema, odnela maca.
Lakša, pisao sam već. 1700kg sa paker valjcima.Teza ili laksa varijanta ? Sa koliko ks planiras da je vuces ?
Pa ovo izgleda kao novo Jesi li uzeo direktno iz fabrike ili od Coric Agrara, vidim njihova reklama na njoj ? Koji traktor ce je vuci ?Mašina doterana u subotu
Одличан избор код мене ради 11 година без проблемаMašina doterana u subotu
Pa ovo izgleda kao novo Jesi li uzeo direktno iz fabrike ili od Coric Agrara, vidim njihova reklama na njoj ? Koji traktor ce je vuci ?
Ja sam pre nekoliko meseci procitao vise od pola ove teme, i po svemu sto se pisalo ovo mi deluje kao odlican izbor. Imam i ja u planu ovako nesto, da ne kazem istu, samo da se jos malo preracunam i da ne skoci mnogo cena u narednih par meseciTo za kao novo zaboravi i ja da napišem
Vućiće ovaj ispred kockasti što je i doterao iz Bašaida
Uzeo sam je preko Ćorića jer sam već možda i pisao na kakvu sam nekorektnost i neprofesionalnost naišao kad sam išao direktno u fabriku.
Ovako mi je stigla brže nego što bi iz fabrike i izašla me jeftinije za prevoz, plus sa Ćorićem za papire zbog povraćaja kakav god hoću dogovor, a sa fabrikom za moj ukus katastrofalan bezobrazluk i drčnost. Osilili se izgleda jer je dosta bilo preko ranijih povraćaja izgleda.
A sta ce da ostane za pevaljke ako se sad sve potrosi i jos se pozajmi ?Milane, toliko daš pevaljkama pod šatorom na vašaru ili preslavi.
Consum 32 diska sa jačom konstrukcijom bi ti bila prava mera... Kratka tanjirača po meni samo za finiš, i negde gde je nezgodno za okretanje...Koju kratku tanjiraču preporučujete za 1221.3....?