Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teza ili laksa varijanta ? Sa koliko ks planiras da je vuces ?Juče poručena i uplaćena Comet-ka V28 sa paker valjcima. Ako bog da stiže za 20ak dana
Zar su svi taka govna?Da ne odeš ti Roberte posle kod komšije a nje nema, odnela maca.
Lakša, pisao sam već. 1700kg sa paker valjcima.Teza ili laksa varijanta ? Sa koliko ks planiras da je vuces ?
Pa ovo izgleda kao novoMašina doterana u subotu![]()
![]()
Одличан избор код мене ради 11 година без проблемаMašina doterana u subotu![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ovo izgleda kao novoJesi li uzeo direktno iz fabrike ili od Coric Agrara, vidim njihova reklama na njoj ? Koji traktor ce je vuci ?
Ja sam pre nekoliko meseci procitao vise od pola ove teme, i po svemu sto se pisalo ovo mi deluje kao odlican izbor. Imam i ja u planu ovako nesto, da ne kazem istu, samo da se jos malo preracunam i da ne skoci mnogo cena u narednih par meseciTo za kao novo zaboravi i ja da napišem
Vućiće ovaj ispred kockasti što je i doterao iz Bašaida
Uzeo sam je preko Ćorića jer sam već možda i pisao na kakvu sam nekorektnost i neprofesionalnost naišao kad sam išao direktno u fabriku.
Ovako mi je stigla brže nego što bi iz fabrike i izašla me jeftinije za prevoz, plus sa Ćorićem za papire zbog povraćaja kakav god hoću dogovor, a sa fabrikom za moj ukus katastrofalan bezobrazluk i drčnost. Osilili se izgleda jer je dosta bilo preko ranijih povraćaja izgleda.
A sta ce da ostane za pevaljke ako se sad sve potrosi i jos se pozajmi ?Milane, toliko daš pevaljkama pod šatorom na vašaru ili preslavi.![]()
Consum 32 diska sa jačom konstrukcijom bi ti bila prava mera... Kratka tanjirača po meni samo za finiš, i negde gde je nezgodno za okretanje...Koju kratku tanjiraču preporučujete za 1221.3....?