Tanjirače

Da ne odeš ti Roberte posle kod komšije a nje nema, odnela maca.

Nije takav,dobar drug.Inace preko radi,vec je tamo,kad se vrati tamo u julu onda cu otici po tanjiracu.Ali inace ima nas svakakvih to je istina

Mašina doterana u subotu 8-) :ppozdrav:

W3hoSss.jpg

l2wkZYp.jpg

HZHgidD.jpg

Pa ovo izgleda kao novo :p Jesi li uzeo direktno iz fabrike ili od Coric Agrara, vidim njihova reklama na njoj ? Koji traktor ce je vuci ?

To za kao novo zaboravi i ja da napišem :osmeh:
Vućiće ovaj ispred kockasti što je i doterao iz Bašaida :)

Uzeo sam je preko Ćorića jer sam već možda i pisao na kakvu sam nekorektnost i neprofesionalnost naišao kad sam išao direktno u fabriku.
Ovako mi je stigla brže nego što bi iz fabrike i izašla me jeftinije za prevoz, plus sa Ćorićem za papire zbog povraćaja kakav god hoću dogovor, a sa fabrikom za moj ukus katastrofalan bezobrazluk i drčnost. Osilili se izgleda jer je dosta bilo preko ranijih povraćaja izgleda.

To za kao novo zaboravi i ja da napišem :osmeh:
Vućiće ovaj ispred kockasti što je i doterao iz Bašaida :)

Uzeo sam je preko Ćorića jer sam već možda i pisao na kakvu sam nekorektnost i neprofesionalnost naišao kad sam išao direktno u fabriku.
Ovako mi je stigla brže nego što bi iz fabrike i izašla me jeftinije za prevoz, plus sa Ćorićem za papire zbog povraćaja kakav god hoću dogovor, a sa fabrikom za moj ukus katastrofalan bezobrazluk i drčnost. Osilili se izgleda jer je dosta bilo preko ranijih povraćaja izgleda.
Ja sam pre nekoliko meseci procitao vise od pola ove teme, i po svemu sto se pisalo ovo mi deluje kao odlican izbor. Imam i ja u planu ovako nesto, da ne kazem istu, samo da se jos malo preracunam i da ne skoci mnogo cena u narednih par meseci :D

Pozdrav. Gde ima da se kupi kuciste lagera za John deere 225, tanjiracu?! Zna li neko ko prodaje nove ili polovne delove

Nazad
Vrh