Jedan poznanik ima nošenu sklopivu od 4m i ima velikih problema sa pucanjem poluga i poteznica na traktoru, samo rotor ima 2 t a gde je ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za diskosne sejalice ne bih rekao?Sale pomodarstvo, kao i sa teskim drljacama i diskosnim sejalicama.
Ako je isti princip kao ono što sam video amazon onda u vučenoj varijanti i ti nećeš dizati ,uverićeš se ,još sa navigacijom,ihaj.Mislio sam da nece biti problema sa nosenjem......narucio sam tockove za nju,treba da stignu zapar meseci. kod mene se sve masine dizu na uvratinama,nista ne okrecemo dok je spusteno
A efekat? Kako izgleda njiva posle?Brat ima Namyslo vučenu od 4m, ono je ogromno čudo a 4755 zapeva sa njom.
Kako mislis , ne dizati kratku tanjiracu na okretanju ?Ja stvarno ne znam zašto se takva teška mašina kupuje bez točkova,inače kratka se spusti jednom koliko sa video da rade sa njom.
Mislio sam da nece biti problema sa nosenjem......narucio sam tockove za nju,treba da stignu zapar meseci. kod mene se sve masine dizu na uvratinama,nista ne okrecemo dok je spusteno