Tanjirače

koliko vidim ta tanjiraca je solidne konstrukcije samo je ta uska lose napakovana.

povecati povrsinu naleganja uske i to je to

Problem je profilna cev tankog zida.... to su trebali ojacati nekako... ::lose::

Ubacujem to l profil 7 mm i malo cemo jos ojacati. Kad bude gotovo pokazacu sta smo uradili. Uglavnom juce smo bacali vestak za zito i tanjirali i kad je bilo gotovo na putu kuci samo skliznulo. Sve u svemu bolje da sam ja pravio sam tanjiracu,a mislim da ce to i biti. Manje diskova,veci razmak i 30 % vece opterecenje po disku.

paore ja je imam nekoliko godina i sve sam prepravio na njoj i ojacao ma nemaju pojima sa proizvodnjom,meni se u startu sjebala osovina tockova i nisam mogao da je odignem od zemlje.
Post je spojen: [time]1254077500[/time]
ali ta je teza za 200 kg od konsumove.slikacu moju da vidis sta sam sve radio na njoj ima da umres od smeha :D

dali znate nesto o cenejskim tanjiracama. treba mi za MTZ 820. kazu da se moze naruciti kavu oces ali neznam sa kakvom bi se rus dobro ponasao. dali imate iskustva sa ovim tanjiracama, i ako imate savet kakvu da narucimo bio bi zahvalan. Hvala.

brate uzmi standard cenejsku kao i sve ostale imaju 28 diskova i 2,8 metara a njihove su najbolje odradjene nece te boleti glava samo gas i nesekiraj se neces pogresiti.

ja već imam čenejsku 2,6m i vučem je sa 567 jeste da ne ide 25cm kao živicina ali jako sam zadovoljan sa njom

Juce sam probao jednog Ursusa 16245 sa becejskom tanjiracom i nisam bas odusevljen tanjiracom.... izmedju ostalog tanjiraca je stara jedva godinu dana i vec joj skripi lezaj tocka, a prosao sam i pored firme gde se tanjirace proizvode i tamo stoje dver skoro nove tanjirace, obe su na reklamaciji.... Jedino se Ursus pokazao lepo!

da nisam video nijednu manu na cenejsku tanjiracu jer su maxsimalno dobro napravljene a kod ostalih fali sve i svasta.becejska je daleko losija i laksa.nemoze se porediti.bar po meni jer sam je video u kumanu a radila je tek 3 godine a tanjiri se skidaju trose kao ludi.i cistaci si jako jako dibidus lose uradjeni toliko o becejskoj.

od svih tanjiraca na nasem trzistu meni su najbolje konsumove sa paker valjcima,a cenejske su mislim preteske jer se rade iz jako debelih profila cak 15x15 ili cak i deblji i siri a kvalitet svih tanjiraca je gotovo isti,samo je pitanje na sta nabasas i kakvu tanjiracu ti prodaju,i naravno kako radis s njom,odrzavas i to.
kod mene u selu ima oko 4 5 cenejskih tanjiraca i svi ih hvale a ima i konsumovih nekoliko ali ja mislim da su konzumove bolje i kvalitetnije napravjene,pa su zato i najskuplje ::novac:: :ppozdrav:

varas se to sto si reko je velika prednost u startu jer imas oprugu da stelujes dubinu tanjiranja kad se lako tanjira a i diskovi su jako losi kod becejskih,to sam video da se jako trose dok moja ima oko 4 godine i tanjiri su kao novi dok jedan kumancan ima becejsu i daleko se vise trose a isto su godiste.nehvale je dzabe a znas da od viska materijala glava nece da boli a kad te u ataru glava zaboli znas i zbog cega.razlika je mala a jebitacna.

A puno znaci i koliko je tanjiraca jutara uradila.... Ja sam kod njih kupio tanjire za moju tanjiracu i zadovoljan sam sa kvalitetom tanjira.... meni se nesvidja masivnost konstrukcije.....

Lane smo trazili da kupimo tanjiracu bili u Ceneju a tamo neki levaci farbali i varili uopste mi se nije svidelo kako rade na delu! :nono:

Nazad
Vrh