Tanjirače

Zao mi je sto nemam vise slika ove i ovakvih grdosija. Raspored baterija je vise u KIKS nego u X , jer su u jednom redu po 3 baterije slicno kao kod tanjiraca sa X rasporedom. Ovakav oblik diskova nisam vidjao do sad.
20140908115431.jpg

Bane,ne znam kako si ti prosao sa prepravkom,ali mene je takav slican rad kostao prilicno para,a i zivaca.Nije bilo jednostavno uraditi...

Zao mi je sto nemam vise slika ove i ovakvih grdosija. Raspored baterija je vise u KIKS nego u X , jer su u jednom redu po 3 baterije slicno kao kod tanjiraca sa X rasporedom. Ovakav oblik diskova nisam vidjao do sad.
20140908115431.jpg

Diskovi na ovoj tanjiraci jesu li fabricki ili ravni pa iseceni zubi?Ja bi na mojoj ADUT nazubio tako zadnje ravne diskove ali se bojim da se nekrive diskovi posle............

Evo i ja da postavim jedno pitanje koje mene zanima.
Imam T-40 sa prednjom vucom i zanima me sta on od ovih tanjiraca moze da povuce?
Smatram da zbog menjaca moze da povuce vise od IMT 560 i IMRali ne znam kakvu tanjiracu.

Ako ima neko neka iskustva, nek podeli sa nama ovde i nek ubaci neku sliku da vidim kako to ide,ako ide 3. sporom mislim da to i nije taniranje.

Muke ce biti ove godine oko tanjiranja!!!! Ja probao na nekim parcelama i nema sanse idalje!!!! Toliko je mokro,jednostavno se ne okrecu tanjiri!!!! Zagusi od blata i mozes da se slikas ili da places.. :sjasi:

Nazad
Vrh