Zao mi je sto nemam vise slika ove i ovakvih grdosija. Raspored baterija je vise u KIKS nego u X , jer su u jednom redu po 3 baterije slicno kao kod tanjiraca sa X rasporedom. Ovakav oblik diskova nisam vidjao do sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
10 dana laganog rada i 200 evrica..Bane,ne znam kako si ti prosao sa prepravkom,ali mene je takav slican rad kostao prilicno para,a i zivaca.Nije bilo jednostavno uraditi...
nisam je merio neznam koliko sada ima kgznam kad je bila nosena imala je 950 kg. juce sam je probao u neorano strniste rus 820 bas se muci u 5 kornjaca ja sam prezadovoljan...Mene je mnogo vise kostalo,a i duze vremena sam je radio(bilo je i neke greske,pa onda prepravka...)
http://poljoinfo.com/showthread.php?281-Tanjirače&p=893309#post893309
Jesi li je merio,koliko je sad teza? Moja je posle prepravke teza 460 kg
Zao mi je sto nemam vise slika ove i ovakvih grdosija. Raspored baterija je vise u KIKS nego u X , jer su u jednom redu po 3 baterije slicno kao kod tanjiraca sa X rasporedom. Ovakav oblik diskova nisam vidjao do sad.