Tanjirače

Imam tanjiracu Metal Wolf od 30 diskova,pa me interesuje koje valjke da stavim nazad i od kojeg proizvodjaca,koji su po najbolji?

Rumunjka se ponovila u lampe.
ou9vtd.jpg

Imam jedan problemcic. Vucna tanjiraca vuce mi traktor u stranu? Sta da radim?

Verovatno je u pitanju V tanjiraca. Kod svake malo bolje tanjirace postoji podesavanje ugla rude, pa moze cak i da se pomeri ruda malo u jednu stranu. Sa ove dve metode se resava kosa vuca.

Kod X tanjirace ako prednji i zadnji red diskova ne ide na istu dubinu desava se to da vuce traktor na jednu stranu ali samo u slucaju kada je traktor lagan, a kada je dovoljno tezak onda tanjiraca bezi na jednu stranu.

Imam tanjiracu Metal Wolf od 30 diskova,pa me interesuje koje valjke da stavim nazad i od kojeg proizvodjaca,koji su po najbolji?
Gorane moj savet ti je Consum dosta dobro rade,i ja imam istu takvu tanjiracu ali valjke smo pravili sami odnosno zajedno sa clanom bukur ispala je dobra kopija Consumovih samo duplo jeftinija najvaznije je da dobro rade!

Mnogo dobra i pametna stvar.Svaka cast.Ja uopste neznam zasto nasi proizvodjaci to ne stavljaju.Na svim stranim tanjiracama to ima a,puno znaci i kad se ide do razora a pogotovo ako je njima celom duzinom do puta da ne baca zemlju na put.

97373612377751633883.jpg
[/URL][/IMG]
54978463449107082293.jpg
[/URL][/IMG]
34058685210939387594.jpg
[/URL][/IMG][/IMG] evo i nase tanjirace , agro four futog 28t

Poslednja izmena:
ako mislis na 28 tona ,toliko nema sigurno ali ima 28 tanjira. :osmeh: isao sam po oranju pa nisam mogao brzo ici skace traktor. Ovako ukrstenu 1025 je moze vuci sigurno 8km/h.

Жаркове маљенкиј, требал исте нарпавити и на левој батерији исто тај браник. Добра је то ствар и вероватно да ћу и ја на моју направити нешто слично, само на обе батерије....

Galicije prvo sam napravio i probao na jednoj strani posto sam ustanovio da radi dobro danas je izrada drugog....

Nazad
Vrh