Tanjirače

imag0095.jpg
imag0096.jpg

Evo je tanjiraca za koju sam pitao koliko vredi? Vase misljenje?

Ja imam neku staru tanjiracu u dvoristu nisam ni gledao koja je, deda mi je poklonio mslm da je leskovacka ali je ne koristim :/ problemi sa hidraulikom na traktoru :(

Jedno mi nije jasno uopste, skoro se jedan clan iz Hrvatske ponovio sa consum 2.8 tanjiracom sa valjcima i napisao da ga je kostala 3650 eura sa prevozom, juce je zvao jedan prijatelj u Becej koliko kosta kod nas takva tanjiraca i rekli su mu da jenjena cena u Srbiji 4400 eura pa se pitam koja je to logika ili kakva politika da je tanjiraca proizvedena u Srbiji jeftinija da se kupi u Hrvatskoj negoli u zemlji proizvodnje tj. Srbiji?

Prijatelju plaćena je 3650 eura + pdv koji sam platio u hrvatskoj a vi ga normalno plaćate odmah i zato si pomislio da je za izvoz jeftinije.

Pa logika je jasna a to je probijanje na tržište. Isto tako je i OLT jeftiniji u Srbiji nego kod nas.

Hteo sam da pravim tanjiracu,ali odustao sam sada mi ne trebaju diskovi kupio sam pre neki dan polovnu tanjiracu.

Ovo si uzeo kod Marka u Debrcu?
Obavezno prekontrolisi stanje lezajeva na baterijama, sto setice kvaliteta tanjiranja mislim da ces biti odusevljen...
Uzdravlje da dobro sluzi!

Одлична тањирача, свака част на избору. Нек те добро служи, а фендтоња па има да се наради са њом. Само ми је мало чудно то да су напред мањи, а назад већи тањири, требао би обрнуто да буде по некој мојој логици или пак грешим?!

- - - - - - - - - -

Отприлике око 5000 евра, ако оћеш Gregoire Besson тањираче и то у иностранству не код нас...

http://www.agriaffaires.co.uk/used/disc-harrow/4703602/gregoire-besson-sxd-666-32.html

Tako je kod Marka u Debrcu je uzeta proveravao sam lezaje sve je uredu za sada par hektara sam istanjirao do sada 10km/h na sat idem mislim da nema potrebe da se brze vozi.
Galicije: po mojoj logici prvi diskovi idu u netaknutu zemlju,a zadnji idu za prvim diskovima koji su 50% vec uradili posla i da je zato razlika u skidanju precnika diskova.
Hvala ljudi :ppozdrav:

Nazad
Vrh