Tanjirače

577 ovu tanjuracu vuce u 2. iber gas uz koje god hoces brdo i uz malo nepaznje ce ju nositi kuci u djelovima. Dokazano vise puta ;) Jako dobra tanjuraca za lako obradiva tla i za rad s "hladnom glavom"

jeste ima metalne lezajeve,i tacno je to da puca i to naj cesce ako ne i uvijek na djelu gdje su zavareni ono flahovi sto se kaci toplink

577@ kako vuce tvoj imt ovu tanjiracu,posto i ja imam IMR76?
i koliko si je platio?
:ppozdrav:

Igra se s njom vuče treća brza pun gas.
Tanjurača je super 96 godina je nije neka starudija to su oltove novije tanjurača za razliku od strih tako je i prijašnji vlasnik reko da ima aluminijske ležaje i tako mi se čine koliko sam vidio.
Išla bi na njega i 28 diskova ali neznam čemu kad nemam puno zemlje za sada.
I ono stroj je bio garažiran i nije skoro niš radio.
Zamjenio ju za ovce što sam imao..

Aha za roto drljacu sam i ja razmisljao jer ima dosta smonice ovde i posle kukuruza je ubistvo srediti za jesenju setvu!!
Koja je njihova cena od prilike trenutno?

Igra se s njom vuče treća brza pun gas.
Tanjurača je super 96 godina je nije neka starudija to su oltove novije tanjurača za razliku od strih tako je i prijašnji vlasnik reko da ima aluminijske ležaje i tako mi se čine koliko sam vidio.
Išla bi na njega i 28 diskova ali neznam čemu kad nemam puno zemlje za sada.
I ono stroj je bio garažiran i nije skoro niš radio.
Zamjenio ju za ovce što sam imao..

Znaci ipak je mala za tu snagu traktora!
koliko si je platio?

Znaci ipak je mala za tu snagu traktora!
koliko si je platio?

Mala je meni ne treba veća zato sam ovu i uzeo pošto godinu dana imam 577 pa kupujem strojeve pomalo..
28 diskova mu taman s ovima je igrarija...
Dao 4 ovce zbreje dva janjeta i ovnića i goni jedva se rješio ovaca krv mi popile...:osmeh:

Ovisi koliko zemlje radis.
I kakva ja ako je brdo kao kod mene .
Inače treba i naći prave svu su krševi i ležaji u banani.

DSC04511.jpg
Ovako nesto je za sedmicu sasvim dovoljno(nosena,moze i vucena ako imas vece njive).

Kod nas u selu ima ih oko 4 komada,jedna koja je prva stigla u selu pre 4 godine i dan danas radi odlicno,bas sam bio na njivi kad je sa njom komsija radio,24 diska vuce je rus 820,on je prezadovoljan njom!

Nazad
Vrh