Peet
Član
Kod mene Helico izgoreo skroz ove god. Prava katastrofa 80% jalovih biljka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene Helico izgoreo skroz ove god. Prava katastrofa 80% jalovih biljka.
Nisam ja , platio sam usluge ,moj traktor nebi mogao ni dići tu grdosiju a kamoli još i vući podrivanje je na 50-55 a gruber na 30-35 neverujem bio sam prisutan , ajde kiše je u proleće bilo baš dosta tako da po mom mišljenju kvalitet zemlje (procenat humusa ) i predusev ( pogotovo ako su zaorani žetveni ostaci ) su bili presudni jer je zemlja akumulirala više vlage , soja se ove godine pokazala kao najlošiji predusev@Marcelo
Podrivano i gruberisano - ako je tvoj podrivac i gruber onda verovatno je dubina bila ok. Medjutim gledao sam 'podrivanje' kad rade usluzno. Skoro da sa malo jacim sspremacem se moze postici ta dubina...
Imam i ja nelogicnosti na parcelama. Tamo samo sto mu jos muziku na uvce nisam svirao ce biti osrednji rod, a tamo gde su ustede na djubrivu i obradi uradjene je bolje. Ja nemam drugo objasnjenje osim padavina (kako je sta zakacilo).